Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Din adversar, în propriul jucător. CFR Cluj a transferat fotbalistul din Conference League care l-a impresionat pe Dan Petrescu

OFICIAL | Din adversar, în propriul jucător. CFR Cluj a transferat fotbalistul din Conference League care l-a impresionat pe Dan Petrescu

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj a anunţat al patrulea transfer al iernii. Campioana României a luat un fost adversar din grupele Conference League din acest sezon.

OFICIAL | Din adversar, în propriul jucător. CFR Cluj a transferat fotbalistul din Conference League care i-a impresionat pe şefii din Gruia

Până în momentul de faţă, CFR Cluj i-a transferat pe Anton Maglica, Bogdan Ţîru şi Andrei Peteleu, iar acum a oficializat şi venirea kosovarului Ermal Krasniqi.

Jucător ofensiv în vârstă de 24 de ani, Krasniqi a fost adus de la FC Ballkani, fosta adversară a clujenilor în grupele Conference League, în toamna trecută.

Acesta evolua la campioana statului Kosovo din 2019, iar acum a făcut trecerea la deţinătoarea titlului în România, la cererea lui Dan Petrescu.

"Bine ai venit, Ermal Krasniqi!

Cluburile CFR 1907 Cluj şi FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, au ajuns la un acord privind transferul mijlocaşului kosovar Ermal Krasniqi în Gruia!

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 24 de ani a evoluat în ultimele trei sezoane şi jumătate la FC Ballkani, echipă pentru care a bifat 105 apariţii.

În tricoul campioanei din Kosovo, Krasniqi a înscris 39 de goluri şi a oferit 17 pase decisive. Evoluţiile bune din ultimele sezoane l-au adus în atenţia primei reprezentative a statului Kosovo, iar în noiembrie 2022, mijlocaşul a fost convocat pentru prima dată la echipa naţională.

Îi urăm "bun venit" în Gruia şi cât mai multe reuşite la CFR Cluj!", a anunţat clubul din Gruia, pe reţelele de socializare.

După 21 de etape din Superligă, CFR Cluj este a doua în clasament, cu 44 de puncte, cu unul mai puţin decât liderul Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: cfr clujconference league 

viewscnt
Articole similare