Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E bun în ţara lui". Unul dintre transferurile reuşite de FCSB, ironizat de Dumitru Dragomir

"E bun în ţara lui". Unul dintre transferurile reuşite de FCSB, ironizat de Dumitru Dragomir

FCSB

Comentarii

Joonas Tamm (30 de ani), fundaşul central al FCSB, a fost ironizat de Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte ale LPF, a spus că Joonas Tamm, fundaşul FCSB, "e bun în ţara lui", nu neapărat şi în România. "Corleone" a declarat că aria de selecţii a Estoniei nu e foarte mare, iar de aceea Tamm a ajuns să se evidenţieze.

"E bun în ţara lui". Unul dintre transferurile reuşite de FCSB, ironizat de Dumitru Dragomir

Rămasă fără Cristea, accidentat, şi fără Miron, plecat, FCSB a fost nevoită să-şi aducă fundaşi centrali în vară. Joyskim Dawa şi Joonas Tamm au ajuns la "roş-albaştri", dar doar unul dintre transferuri a fost catalogat ca "reuşit".

Totuşi, chiar dacă Joonas Tamm a fost cel mai bun dintre fundaşii centrali ajunşi la FCSB, nu l-a convins şi pe Dumitru Dragomir.

„Tamm e bun pentru ţara lui, ţara lui care e mai mică decât Letonia. Una e să ai selecţie din arie de 20 de milioane de oameni şi arie de 3 milioane. O să îmi daţi exemplu Croaţia, dar la ei uitaţi-vă, în primele 3 priorităţi ale Guvernului se află sportul, la noi nu e nici în primele 10”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

Joomas Tamm a fost desemnat jucătorul anului 2022 în Estonia.

Transferul cu care Andrei Vochin a fost sigur că FCSB a dat lovitura: "Am spus 'da'. Dar trebuie văzut!"

Invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la Orange Sport, Andrei Vochin a vorbit depsre una dintre metodele prin care scouterii cluburilor evaluează jucătorii pe care-i propun. După ce l-a "scanat" pe Tamm, Vochin a fost sigur că, potrivit parametrilor, fundaşul din Estonia va fi o achiziţie bună.

Totuşi, Vochin a aşteptat să-l vadă la lucru pe Joonas Tamm. "În momentul în care a venit Tamm în România, la FCSB, am spus "da", are parametri pentru campionatul României. Va fi un fundaş bun pentru campionatul României, după aceşti parametri. Dar trebuie văzut. Una la mână, trebuie văzut ca fotbalist, ce face pe teren. Şi a doua la mână trebuie căutate informaţii despre ce fel de om este, ce caracter are. Asta contează foarte mult", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Joonas Tamm a strâns 28 de meciuri în toate competiţiile sezonului cu FCSB, timp în care a marcaat de patru ori.

Afla mai multe despre: joonas tammfcsbdumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare