Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer la CFR Cluj. Balaj: "Am ajuns la un acord!". Fotbalistul vine în Gruia | EXCLUSIV

Transfer la CFR Cluj. Balaj: "Am ajuns la un acord!". Fotbalistul vine în Gruia | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj, preşedintele de la CFR Cluj, a anunţat un tranfer în Gruia înainte de închiderea perioadei de mercato. Brazilianul Roger (25 de ani) va veni la CFR Cluj încă din această iarnă, după ce campioana României parafase transferul pentru vara lui 2022. CFR CLuj a negociat cu UTA şi cele două cluburi au bătut palma.

Transfer la CFR Cluj. Balaj: "Am ajuns la un acord!". Fotbalistul vine în Gruia | EXCLUSIV

CFR Cluj l-a transferat deja pe brazilianul Roger. Campioana României şi-a asigurat, iniţial, serviciile sale pentru sezonul viitor, transferul fiind valabil din vară încolo. Totuşi, după seria slabă de rezultate din ultimele meciuri, CFR Cluj a vrut să-l aducă pe Roger încă din această iarnă, înainte de închiderea perioadei de mercato.

Cristi Balaj, preşedintele CFR Cluj, a anunţat la Telekom Sport că UTA Arad şi campioana României au ajuns la un acord, după negocieri, pentru ca brazilianul Roger să joace în Gruia în această lună şi să nu mai aştepte până la vară. "La Roger am ajuns la o intelegere cu clubul, incercam sa finalizam pana sa se incheie perioada de transferuri", a spus Cristi Balaj, la Telekom Sport.

CFR Cluj a încercat să găsească înţelegere şi la FC Botoşani, de unde l-a transferat deja pe Christopher Braun, căruia îi expiră contractul în vară, dar Valeriu Iftime şi Marius Croitoru nici n-au vrut să audă. Cristi Balaj a spus că Braun va rămâne până la vară la FC Botoşani.

"La Braun nu am ajuns la o intelegere, ramane in continuare la FC Botosani. E un jucator foarte bun, ni l-am fi dorit de acum", a mai spus Balaj, la Telekom Sport.

Astfel, brazilianul Roger va ajunge liber de contract la CFR Cluj. Fotbalistul de la UTA a reuşit să-i atragă atenţia lui Dan Petrescu în cele 26 de meciuri jucate până acum pentru arădeni, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase decisive, în 1.974 de minute strânse pe teren.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Roger în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujtransferrogerutacristi balajliga 1 

viewscnt
Articole similare