Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a făcut ofertă pentru încă un fotbalist din Liga 1, după ce a negociat cu Omrani: "Mi-a cerut 800.000 de euro"

Gigi Becali a făcut ofertă pentru încă un fotbalist din Liga 1, după ce a negociat cu Omrani: "Mi-a cerut 800.000 de euro"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a făcut ofertă pentru un alt fotbalist din Liga 1, în ziua în care a negociat cu Billel Omrani (28 de ani) de la CFR Cluj. Omul de afaceri care controlează FCSB a discutat cu Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, pentru transferul lui Joyskim Dawa (25 de ani), fundaş cu selecţii în naţionala Camerunului.

Gigi Becali a făcut ofertă pentru încă un fotbalist din Liga 1, după ce a negociat cu Omrani: "Mi-a cerut 800.000 de euro"

FCSB s-a apropiat la şase puncte de liderul CFR Cluj, asta însemnă o distanţă de doar trei puncte în play-off, iar Gigi Becali s-a pus pe transferat jucători. După ce l-a luat pe Malcom Edjouma de la FC Botoşani şi l-a sunat pe Billel Omrani pentru a-l oferta, Gigi Becali a mai făcut o ofertă pentru un fotbalist din Liga 1.

Este vorba despre Joyskim Dawa, fundaşul central al celor de la FC Botoşani, de unde l-a luat şi pe Malcom Edjouma. Patronul FCSB a dezvăluit că a oferit 200.000 de euro pentru transferul lui Dawa, fundaş cu selecţii în naţionala Camerunului. Totuşi, Becali s-a lovit de refuzul lui Valeriu Iftime, care a plusat la oferta primită.

Valeriu Iftime a cerut nu mai puţin de 800.000 de euro pentru a fi de acord cu transferul lui Joyskim Dawa, dar Gigi Becali nu are de gând să plătească atât de mult. Astfel, negocierile s-au blocat, cel puţin pentru moment. "Am vorbit aseară cu el (n.r. - cu Valeriu Iftime). I-am zis că îi dau 200.000 de euro pe Dawa şi el a cerut 800.000 de euro. Bine, mă, i-am zis că îi dau decât 200.000 de euro. Eu am zis că-i dau 800.000 de euro pe Edjouma, nu pe Dawa. Acolo trebuia să ceară el 800.000 de euro. L-am plimbat puţin, i-am zis de Dawa", a spus Gigi Becali, la Pro X.

Joyskim Dawa a fost transferat la FC Botoşani în vara lui 2021, liber de contract, iar de atunci a strâns 20 de partide în toate competiţiile, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol, în 1.701 minute strânse pe teren.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Joyskim Dawa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becaliofertajoyskim dawafc botosaniliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare