Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali l-a sunat pe Omrani. Ce salariu a cerut atacantul CFR-ului: "Da, se poate realiza". Patronul FCSB-ului le declară "război" ardelenilor: "Le arăt cine sunt eu"

Becali l-a sunat pe Omrani. Ce salariu a cerut atacantul CFR-ului: "Da, se poate realiza". Patronul FCSB-ului le declară "război" ardelenilor: "Le arăt cine sunt eu"

CFR Cluj

Comentarii

Gigi Becali nu renunţă şi face tot posibilul pentru a-l transfera pe Billel Omrani. Patronul FCSB-ului a dezvăluit chiar că a şi vorbit cu atacantul CFR-ului.

"Am vorbit cu Omrani acum o oră, nici nu credea că sunt eu. Am zis să mi-l dea pe Dan Petrescu, ca să-i confirme că sunt eu, că-mi cunoaşte vocea. Mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 de euro pe lună şi vreo 400.000 la semnătură. E ceva negociabil, care se poate realiza. Eu, dacă îl iau, îl vând peste un an.

Sunt mai puternic ca toţi cei de la CFR la un loc, vă arăt eu cine e Gigi. Nu-i frumos ce am făcut cu Omrani, dar ei ce au făcut? Au luat fundaşul de la Botoşani (n.r. Braun), care e în play-off, aşa au făcut şi cu Roger. Unde este acum Rodriguez? De ce l-au luat?

Botoşani era atunci în play-off… Eu am înştiinţat clubul, am sunat şi am făcut ofertă pentru Omrani. Dacă semnez cu el, nu voi spune. Plătesc cu aceeaşi monedă. Balaj să plătească pentru ce a făcut CFR cu Bălgrădean, să nu mai fie ascunşi. Nu aşa cu mizerii…" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Prezent în studioul Telekom Sport, Mihai Stoica a comentat şi el declaraţiile oferite de Gigi Becali. Managerul general al FCSB-ului a recunoscut că Omrani este cel mai valoros atacant din Liga I.

"Am zis mereu că Omrani este cel mai bun atacant din campionatul României. Nu pot să mă sucesc, iar acum mă bucur că îl apreciază şi patronul" , a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Venit în septembrie 2016 la CFR Cluj, de la Olympique Marseille, Billel Omrani a cucerit şase trofee alături de ardeleni, patru titluri în Liga I şi două Supercupe ale României.

  • Omrani îşi încheie contractul cu CFR Cluj la finalul sezonului
  • 7 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Omrani în cele 31 de meciuri jucate pentru CFR Cluj, în actualul sezon, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcfr clujomrani 

viewscnt
Articole similare