Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai tare transfer pe care vrea să-l facă Gigi Becali. Plăteşte o sumă istorică pentru un jucător făcut mare de Marseille. Patronul FCSB s-a dezlănţuit

Cel mai tare transfer pe care vrea să-l facă Gigi Becali. Plăteşte o sumă istorică pentru un jucător făcut mare de Marseille. Patronul FCSB s-a dezlănţuitgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali investeşte în continuare în transferuri, deşi recent a declarat în mai multe rânduri că nu vrea să mai cheltuie banii familiei pe jucători.

FCSB a avut la începutul ferestrei de transferuri o campanie timidă şi Gigi Becali a lăsat de înţeles că suporterii nu vor vedea feţe noi în echipă.

Lucrurile s-au schimbat între timp. Gigi Becali i-a transferat deja pe Malcom Edjouma şi pe Florin Achim, dar negociază şi pentru alţi jucători. Unul dintre ei a crescut la Olympique Marseille, unde şi-a petrecut o bună parte din carieră.

Gigi Becali a dat startul la transferuri

La începutul ferestrei de transferuri, Gigi Becali a afirmat că vrea să taie din cheltuielile cu salarii, deoarece îşi doreşte să ţină clubul pe linia de plutire.

Patronul FCSB s-a despărţit astfel de Constantin Budescu, care avea unul dintre cele mai mari salarii din lot.

Gigi Becali a încercat să se despartă şi de Claudiu Keşeru, din aceleaşi motive, dar atacantul de 35 de ani jucase deja pentru două echipe în acest sezon (Ludogoreţ şi FCSB) şi regulamentul îi interzicea să se transfere din nou.

Însă Gigi Becali şi-a schimbat radical poziţia în ultima săptămână. FCSB l-a transferat deja pe Malcom Edjouma, un mijlocaş la închidere în vârstă de 25 de ani pentru care FC Botoşani a primit 330.000 de euro.

De asemenea, patronul FCSB l-a adus şi pe Florin Achim, fundaş dreapta, 30 de ani, care a venit liber de contract după ce s-a despărţit de Academica Clinceni.

Cel mai tare transfer pe care Gigi Becali vrea să-l facă

Însă patronul FCSB nu vrea să se oprească aici. Pe lista lui Gigi Becali se află şi fundaşul central Joyskim Dawa, care joacă tot la FC Botoşani.

”Perla coroanei” ar urma să fie însă Billel Omrani. Fost jucător la Olympique Marseille, Omrani a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj şi Gigi Becali vrea să profite.

De altfel, omul de afaceri din Pipera a încercat şi în trecut să-l transfere, dar atunci n-a avut prea mult succes. Acum, Gigi Becali este dispus să cheltuie o sumă importantă pentru acest transfer.

Patronul FCSB a afirmat că este dispus să-i plătească chiar şi 500.000 de euro la semnătură, plus un salariu de top în Liga 1, în contextul în care Omrani câştigă la CFR Cluj în jur de 21.000 de euro pe lună.

Potrivit gsp.ro, Omrani i-a cerut însă lui Gigi Becali un salariu aproape de două ori mai mare decât cel pe care-l are la CFR Cluj.

Atacantul în vârstă de 28 de ani a transmis că-şi doreşte nu mai puţin de 480.000 de euro pe an, adică 40.000 de euro pe lună.

Ar fi cel mai mare salariu din Liga 1 şi un record chiar şi pentru FCSB, club care este cunoscut pentru salariile generoase pe care le oferă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare