Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un român în China, după Stanciu! Fotbalistul de naţională a confirmat: "Am semnat" | EXCLUSIV

Încă un român în China, după Stanciu! Fotbalistul de naţională a confirmat: "Am semnat" | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Ronaldo Deaconu a plecat de la Gaz Metan din cauza problemelor financiare. Acum, mijlocaşul a dezvăluit, în exclusivitate, că s-a înţeles cu o echipă din China!

Mijlocaşul ofensiv a evoluat în 59 de partide pentru Gaz Metan, a marcat 14 goluri şi a oferit 22 de pase decisive. 

Acum, Ronaldo se pregăteşte să părăsească România şi a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Telekom Sport că a semnat cu o echipă din China!

”Am semnat în altă parte, nu în România, dar durează mai mult formalitatea şi mi-au spus că până nu pun toate detaliile la punct să nu spun. Am semnat în afara Europei.

Am semnat un contract foarte bun în China. Am zis că ori merg la o echipă care să fie o bună rampă de lansare ori una care să fie foarte bună din punct de vedere financiar”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru Telekom Sport.

Ronaldo Deaconu a fost legitimat la Gaz Metan Mediaş din august 2020, dar problemele financiare de la club au dus la despărţire.

Mijlocaşul ofensiv a evoluat în 59 de partide pentru formaţia din Ardeal. A livrat 14 goluri şi 22 de pase decisive. Deaconu a impresionat şi în actualul sezon, fiind autorul a trei goluri şi şapte pase de gol în 18 partide jucate în Liga 1.

Ronaldo Deaconu se apără după ce a fost acuzat că este motivul depunctării de la Gaz Metan Mediaş

Veştile rele venite dinspre Gaz Metan au repercusiuni şi asupra clasamentului Ligii 1. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a hotărât depunctarea echipei.

Conform mai multor pagini sportive şi a dovezii în urma căreia Gaz Metan trebuia să achite până aseară salariile restanţe către Ronaldo Deaconu, clubul medieşean nu a reuşit să plătească datoriile către fostul jucător, urmând să fie depunctat cu două puncte!

Suporterii şi-au ieşit din minţi şi l-au criticat dur pe Ronaldo Deacono pe reţelele de socializare.

Deaconu a vrut să explice întreaga situaţie. 

”Ultimul salariu a fost pe iulie, dar nu a fost luat complet pentru că mi-a zis doamna contabilă că nu mai ştie pe ce luna a făcut plata. Am primit pe iulie ultimii bani.

Sunt multe prime restante, pasă de gol şi prime pe care le am că am întrat in ultimul an.

Da, eu pentru fiecare pasă de gol, victorie aveam primă. Aveam la fiecare gol, nu ştiu dacă e ok să zic suma. Nu sunt salarii mari dar sunt bonusuri.

Aşa e la Mediaş, mulţi jucători au contracte aşa. Eu de atunci am tot înţeles clubul şi i-am tot inţeles. Când am renunţat la memoriu a fost tot ca să ajut clubul, că eram căpitan.

 N-am primit niciun bonus de performanţă. Eu am convins-o pe doamna avocat să le mai dea două zile. Au intrat 700.000 de euro in club anul acesta, dar la mine nu s-a gândit nimeni. 

Stiţi ce caracter am, eu chiar am înţeles clubul. Toţi îmi spuneau să am răbdare. Am avut un contact cu cineva de acolo, maine o să am mai multe detalii. Nu mă pricep eu la insolvenţe, comisii, de asta mi-am luat şi avocat”, a conchis Deaconu. 

Afla mai multe despre: ronaldo deaconuchina transfer 

viewscnt
Articole similare