Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Vali Creţu! E liber de contract şi gata să vină la FCSB. Mutare surprinzătoare pregătită de latifundiar

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Vali Creţu! E liber de contract şi gata să vină la FCSB. Mutare surprinzătoare pregătită de latifundiargalerie foto

FCSB

Comentarii

După ce a gafat în meciul cu FC U Craiova, Vali Creţu a căzut în dizgraţiile lui Gigi Becali.

Vali Creţu a gafat impardonabil în confruntarea dintre FCSB şi FC U Craiova, la primul gol marcat de olteni, prin Claudiu Bălan.

Fundaşul lateral a pierdut mingea în apropiere de poartă, iar elevii lui Nicolo Napoli au reuşit să deschidă scorul graţie erorii sale.

După meci, Gigi Becali l-a făcut cu ou şi oţet pe Vali Creţu şi i-a transmis lui MM că FCSB are nevoie de un nou fundaş dreapta.

Conform Fanatik, FCSB i-ar fi identificat deja un înlocuitor apărătorului lateral, de scurtă durată, până în vară.

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Vali Creţu

Florin Achim, rămas liber de contract după despărţirea de Academica Clinceni, ar fi fotbalistul pe care l-ar dori roş-albaştrii în locul lui Vali Creţu.

Mutarea pregătită de Becali este foarte surprinzătoare, având în vedere că Achim ar ajunge de la ultima clasată la o formaţie aflată în lupta pentru titlu.

De când a plecat de la Clinceni, fundaşul dreapta s-a pregătit cu Gaz Metan şi ar fi trebuit să semneze cu echipa lui Ilie Poenaru, însă nu a putut, din pricina problemelor financiare de la club.

Dacă apare oferta de la FCSB, nu există niciun dubiu că Florin Achim ar prefera să se lupte la titlu, decât la retrogradare.

În vârtsă de 30 de ani, Florin Achim este născut la Baia Mare şi a debutat în fotbalul mare la echipa din oraşul natal.

Achim a mai trecut pe la FC Maramureş, formaţia secundă a Astrei, Săgeata Năvodari, U Cluj, Hapoel Petah Tikvah (Israel), Bregalnica Stip (Macedonia de Nord), Hapoel Ramat haSharon (Israel), Olimpia Satu Mare şi Academica Clinceni.

Fotbalistul evolua pentru formaţia ilfoveană din ianuarie 2018 şi a luat decizia de a pleca de la club din pricina problemelor financiare.

În prezent, Achim este cotat la 200.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

108 apariţii în Liga 1 a reuşit să însumze Florin Achim până acum.

Afla mai multe despre: florin achim 

viewscnt
Articole similare