Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Petre, titular în Liga 1 pentru Farul pentru doar a doua oară, a înscris cu Mioveni! Mesajul său pentru Hagi: ”Am marcat, depinde de el cum face echipa”

Adi Petre, titular în Liga 1 pentru Farul pentru doar a doua oară, a înscris cu Mioveni! Mesajul său pentru Hagi: ”Am marcat, depinde de el cum face echipa”

Farul Constanța

Comentarii

Adi Petre a reuşit să marcheze unicul gol al Farului în remiza cu Mioveni.

După câteva sezoane în care nu a mai reuşit să îşi regăsească cea mai bună formă, Adi Petre a început să marcheze iar regulat după venirea la Farul.

Lui Gică Hagi îi place să relanseze carierele jucătorilor care nu trec prin cele mai bune momente, iar venirea lui Petre sub comanda ”Regelui” pare să fi fost o mutare bună pentru toate părţile.

Cu Jefte suspendat, după ce a luat roşu la meciul cu Chindia, Adi Petre a avut şansa de a fi titular pentru Farul, pentru doar a doua oară în campionat.

Fostul internaţional român de tineret a reuşit să egaleze pentru echipa pregătită de Gică Hagi în repriza secundă, după ce Mioveni deschisese scorul în prima parte.

În urma meciului, Adi Petre s-a declarat mulţumit că a reuşit să marcheze şi a afirmat că este dispus să ajute echipa în orice fel.

Totuşi, atacantul a dat de înţeles că ar dori să fie titular, dar asta ar însemna să îi ia locul golgheterului Ligii 1.

Mesajul lui Adi Petre pentru Hagi

Suntem supăraţi, pentru că ne-am dorit victoria, am venit să jucăm la victorie, a doua repriză am dominat în totalitate şi am fi meritat victoria, dar asta e.

Trebuie să luăm acest punct, este binevenit, se acumulează cât mai multe, sper să câştigăm etapa viitoare şi poate acest punct poate face diferenţa între play-off şi play-out.

Depinde de domnul Hagi cum face echipa, eu îmi aştept şansa, cum am făcut şi azi, am reuşit să marchez, să îmi ajut echipa, sunt bucuros, sper să fac la fel şi următoarele meciuri.

Eu îmi fac treaba, chiar dacă sunt titular sau intru de pe bancă. Fiind acolo în horă ne temem puţin.

Suntem la mâna noastră, dacă câştigăm suntem în play-off. Ne temem, pentru că totusi suntem la mijlocul clasamentului şi e destul de complicat”, a declarat Adi Petre.

Afla mai multe despre: adi petre 

viewscnt
Articole similare