Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Formaţia din Liga 1 care este unică în Europa: ”Nu cred că există echipă de acest gen, dacă luăm clasamentele la rând” | EXCLUSIV

Formaţia din Liga 1 care este unică în Europa: ”Nu cred că există echipă de acest gen, dacă luăm clasamentele la rând” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitaţi în studioul Telekom Sport, Andrei Vochin şi MM Stoica au analizat prestaţiile din acest sezonul ale revelaţiei Ligii 1.

FC Voluntari a fost revelaţia actualului sezon al Ligii 1, clasându-se pe poziţia a treia la finalul anului.

Formaţia ilfoveană încă se află pe podium, dar ar putea fi întrecută de FC Botoşani, care are un meci mai puţin jucat, deşi elevii lui Liviu Ciobotariu încă au şanse mari la play-off.

Prestaţiile de senzaţie ale celor de la Voluntari au avut ca bază defensiva solidă a echipei.

În anumite meciuri, Liviu Ciobotariu îşi asează jucătorii într-un sistem cu trei fundaşi, care este foarte de efect împotriva majorităţii echipelor din Liga 1.

Din această cauză, ilfovenii au reuşit să încaseze doar 21 de goluri, dar şi să marcheze numai 28, strângând 43 de puncte după 25 de etape.

Andrei Vochin a afirmat că proporţia între golurile marcate şi punctele strânse de FC Voluntari este aproape unică în Europa, având în vedere că echipele din fruntea clasamentelor marchează mult mai mult.

Formaţia din Liga 1 care este unică în Europa

Şi MM Stoica a recunoscut că Voluntari este o echipă greu de bătut, dar care nici nu câştigă cu prea multă uşurinţă.

Ne-a cam luat somnul la meciul cu Rapid, am fi meritat mai mult, e un 0-0 pentru care Ciobotariu ar fi semnat înainte de meci. 43 de puncte din 28 de goluri, este incredibil.

Nu cred că e în Europa echipă de acest gen, dacă luăm clasamentele la rând cu asemenea proporţie între goluri marcate şi puncte”, a declarat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

E o echipă pe care o baţi greu, nici ei nu câlştiga cu uşurinţă, dar îi baţi greu”, a adăugat MM Stoica.

Pe Voluntari o aşteaptă un program de foc în ultimele etape, cu partide împotriva celor de la Farul, Sepsi, Argeş, CFR şi FCSB.

Totuşi, ilfovenii au deja 43 de puncte, care ar fi fost dem ajuns pentru a obţine clasarea în play-off în ultima stagiune.

Afla mai multe despre: fc voluntari 

viewscnt
Articole similare