Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jucători de top din Liga 1 au şanse mari să ajungă la CFR în această iarnă! Anunţul făcut de Dan Petrescu

Doi jucători de top din Liga 1 au şanse mari să ajungă la CFR în această iarnă! Anunţul făcut de Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a finalizat deja mai multe mutări în această iarnă, dar ar mai putea beneficia de două veniri în această iarnă.

Perioada de mercato din România s-a deschis de abia pe 18 ianuarie şi are să se închidă pe 14 februarie, astfel că formaţiile din Liga 1 mai au timp să finalizeze transferuri.

CFR Cluj a fost una dintre cele mai active echipe din România pe piaţa de transferuri, finalizând nu mai puţin de şapte mutări.

Răzvan Sava, Raoul Mal, Daniel Bîrligea, Sergiu Buş, Marko Dugandzic, Kristian Dimitrov şi Crisitan Neguţ au ajuns toţi în Gruia în această iarnă.

Pe lângă aceştia, Roger, de la UTA, şi Cristopher Braun, de la Botoşani, s-au mai înţeles cu formaţia ardeleană, însă aceştia trebuiau să ajungă la Cluj în vară.

Totuşi, Dan Petrescu a anunţat că ambii ar putea veni la CFR încă de acum, având în vedere că echipa a pierdut teren în lupta pentru titlu.

Doi jucători de top din Liga 1 au şanse mari să ajungă la CFR în această iarnă

”Dacă Roger a semnat deja cu noi, nu, e posibil să vină de acum. Şi Braun putea să vină acum de fapt.

Acum rămane să vedem ce se întâmplă. O să am o discuţie cu conducerea şi vedem ce decidem împreună”, a declarat Dan Petrescu.

Roger a fost integralist în remiza dintre CFR Cluj şi UTA şi a impresionat pentru formaţia oaspete. După meci, brazilianul a afirmat că atât timp cât are contract la Arad, va da tot ce poate pentru echipa sa, indiferent de adversar.

Astăzi a fost un meci foarte greu, am luptat, ei la fel, sunt pe primul loc. Noi am venit aici ştiind asta, aşa că am venit, am luptat şi am luat un punct aici.

Eu trebuie să îmi etalez calităţile la toate meciurile, trebuie să arăt, penteu că dacă nu le arăt, nu sunt dorit.

Dar a trebuit să vin aici şi joc pe acest stadion, sunt încă sub contract cu UTA şi trebuie să lupt până la final”, a afirmat Roger.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare