Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie surprinzătoare luată de Hakim Ziyech! Marocanul şi-a anunţat retragerea

Decizie surprinzătoare luată de Hakim Ziyech! Marocanul şi-a anunţat retragerea

Chelsea

Comentarii

Marţi, Hakim Ziyech şi-a anunţat oficial retragerea de la echipa naţională.

În urma unui conflict avut în vară cu selecţionerul Marocului, Vahid Halihodzic, Hakim Ziyech nu a mai fost convocat la echipa naţională.

Antrenorul îl acuza pe marocan că nu a dorit să muncească pentru echipă şi că nu era dispus să ofere 100% pentru naţională.

În ciuda faptului că Maroc era printre favoritele de la Cupa Africii pe Naţiuni, Halihodzic nu a încercat să ”îngroape securea” cu Ziyech şi nu l-a convocat pentru turneul final.

Maroc a fost eliminată surprinzător în sferturi de Egipt, după ce trecuse cu greu de Malawi, iar Hakim Ziyech şi-a anunţat retragerea de la naţională la două zile după finalul turneului.

Decizie surprinzătoare luată de Hakim Ziyech

Evident, îi înţeleg pe fani, dar nu mă voi mai întoarce la echipa naţională. Da, este decizia mea finală. Este clar pentru mine cum funcţionează lucurile acolo, e totul clar pentru mine şi mă concentrez pe club de acum.

La finalul zilei, e o decizie pe care a luat-o selecţionerul şi pe care trebuie să o respecţi, dar dacă vine cu minciuni, e clar pentru mine.

Cum am zis, nu mă mai întorc la echipa naţională. Îi înţeleg pe fani şi îmi pare rău pentru ei”, a declarat Hakim Ziyech, citat de The Athletic.

Comportamentul său în ultimele două meciuri, mai ales în ultimul, nu a fost acela al unui jucător de la echipa naţională, care, ca lider, trebuie să fie un model de urmat.

A întârziat şi după a refuzat să muncescă. Nu are rost să vorbim după, pentru un antrenor este evident. Pentru mine, echipa naţională e tot şi nimeni nu o poate 'ţine ostatică'.

Un jucător care refuză un meci, chiar dacă e amical, cu pretextul că e accidentat... echipa medicală a făcut mai mutle examinări şi a spus că putea juca.

Apoi a refuzat să se încălzească în a doua repriză pentru că era dezamăgit că era rezervă. Pentru mine, acel tip de comportament e inacceptabil.

Nu poţi trişa la echipa naţională. Eşti 100% acolo sau nu eşti. Nu tolereze asta”, spunea Vahid Halihodzic, în iunie 2021, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: hakim ziyech 

viewscnt
Articole similare