Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FCSB pe care Pintilii îl consideră mai valoros decât a fost Lucian Sânmărtean: ”E incredibil ce face”

Fotbalistul de la FCSB pe care Pintilii îl consideră mai valoros decât a fost Lucian Sânmărtean: ”E incredibil ce face”

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii a vorbit la superlativ despre una dintre perlele FCSB-ului.

După ani în care a investit bani serioşi în fotbal şi a plătit salarii colosale fotbaliştilor străini pe care îi aducea la echipă, Gigi Becali şi-a schimbat politica de transferuri.

FCSB are acum o multitudine de tineri jucători, nu mai bătrâni de 23-24 de ani, care formează ”spinarea” echipei pregătite de Toni Petrea.

Două perle are FCSB în adevăratul sens al cuvântului, Ianis Stoica şi Octavian Popescu, iar nouarul roş-albastru a fost ridicat în slăvi de Mihai Pintilii.

Antrenorul FCSB-ului în absenţa lui Toni Petrea a afirmat că Tavi Popescu este un talent înnăscut şi l-a asemănat cu Sânmărtean, deşi a afirmat că fostul internaţional român nu era capabil de ce este jucătorul de 19 ani.

Fotbalistul de la FCSB pe care Pintilii îl consideră mai valoros decât a fost Lucian Sânmărtean

Mie mi se pare că e un jucător care îţi oferă exact când trebuie câte o soluţie, scoate om din joc, mi se pare că e tot timpul prezent pentru vârsta lui.

E un copil, cum am zis, trebuie să avem grijă de el. Eu îl văd în faţă pe toate cele trei posturi, mai puţin atacant central.

L-am întrebat odată şi mi-a spus că atunci când intră pe stângul, lui nu prea îi convine, dar în rest nu a zis nu. Joacă la fel de bine în toate cele trei poziţii.

Era Sânmărtean, pe care l-am prins, după generaţia aia, care era la fel, dar el ce face e incredibil. Adică e totul natural, la el nu e ceva <<mamă, are presiune>>, nu, el se distrează.

E o plăcere la el tot ce face şi mi se pare incredibil, s-a născut talent. Clar îi mai trebuie să mai pună pe el forţă, muşchi şi atunci clar va fi altceva”, a declarat Mihai Pintilii.

În actualul sezon, în 22 de partide, Tavi Popescu a reuşit să însumeze şase goluri şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare