Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Bergodi pentru jucătorii săi înaintea finalului de sezon regular: ”Trebuie să ne distrăm cu CFR, Dinamo, Craiova, Voluntari”

Mesajul lui Bergodi pentru jucătorii săi înaintea finalului de sezon regular: ”Trebuie să ne distrăm cu CFR, Dinamo, Craiova, Voluntari”
Comentarii

Sepsi a câştigat confruntarea cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în a 25-a etapă a Ligii 1.

După ce îşi propusese la începutul sezonului să prindă din nou un loc în play-off, Sepsi a început modest prima stagiune şi s-a depărtat uşo, uşor de primele locuri.

Leo Grozavu a fost înlocuit din pricina formei slabe a echipei, iar Cristiano Bergodi a reuşit să readucă încrederea şi rezultatele la Sfântu Gheorghe.

Marţi, Sepsi a reuşit a doua victorie consecutivă acasă, 2-0 cu Gaz Metan, după 3-1 cu Universitatea Craiova, care i-a adus pe covăsneni la trei puncte de locul al şaselea, ocupat de Farul, deşi constănţenii au două meciuri în minus.

U Craiova, de pe locul cinci, are doar un meci în minus faţă de Sepsi şi patru puncte avans, dar şi un palmares direct mai slab, astfel că elevii lui Bergodi mai au o şansă.

Mesajul lui Bergodi pentru jucătorii săi înaintea finalului de sezon regular

Deşi recunoaşte că va fi greu să prindă play-off-ul, tehnicianul italian şi-a felicitat jucătorii pentru victoria obţinută cu Mediaş şi le-a transmis să se distreze la meciurile ce urmează, împotriva lui Rapid, Voluntari, CFR Cluj, Dinamo şi FC U Craiova.

Am făcut un joc frumos, pentru că am jucat, am avut ocazii şi în prima repriză, cred că am comandat jocul de la început până la sfârşitul primei reprize.

Băieţii s-au comportat foarte bine şi atunci nu pot să spun nimic, doresc să îi felicit, că nu e uşor, Gaz Metan e o echipă incomodă.

Avem meci frumos acum, jucăm cu Rapid, echipă de tradiţie. Vom juca cu CFR, cu Dinamo, cu FC U Craiova, cu Voluntari, echipă bună, trebuie să ne distrăm, să jucăm de plăcere.

Sper ca la sfârşit să obţinem şi un loc (n.r. în play-off), dar în acest moment, sunt sincer, e greu pentru noi. Dar putem pune presiune pe toată lumea acolo.

Eu am fost acolo în două rânduri şi am amintiri foarte frumoase de la Rapid şi de suporterii lor şi nu am teamă de a spune ceva, pentru că suporterii s-au comportat frumos cu mine”, a declarat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare