Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, într-o situaţie delicată după ce Becali l-a atacat din nou pe Keşeru: ”Trebuie să-şi vadă de treaba lui”

Mihai Pintilii, într-o situaţie delicată după ce Becali l-a atacat din nou pe Keşeru: ”Trebuie să-şi vadă de treaba lui”

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii a fost pus într-o situaţie delicată după ce Gigi Becali l-a atacat din nou pe Claudiu Keşeru.

Antrenorul secund al FCSB-ului nu se află în cea mai confortabilă poziţie după ce Gigi Becali l-a criticat din nou pe Claudiu Keşeru.

Mihai Pintilii şi Claudiu Keşeru au jucat împreună la FCSB, însă acum relaţia dintre ei este de antrenor-jucător.

Fostul mijlocaş susţine că l-a sfătuit pe Claudiu Keşeru să îşi vadă în continuare de antrenamente şi i-a transmis că nu poate interveni în relaţia dintre el şi patronul FCSB-ului.

”Vorbesc cu Claudiu, am fost şi colegi, acum suntem în altă postură, vorbim în fiecare zi. E jucător cu experienţă şi trebuie să înţeleagă ce zice patronul. E patronul echipei, nu pot să vorbesc eu şi să-i zic ”bă, stai”.

Îl încurajez, mai are 2-4 luni de contract. El e jucător profesionist cum a fost întotdeauna şi trebuie să-şi vadă de treaba lui.

(Este afectat?) Nu, păi dacă era afectat probabil încheia altfel discuţia sau nu ştiu, da nu îl vad... A intrat, şi-a făcut treaba, a dat şi gol, a scos lovitură liberă. Eu îl văd jucător profesionist şi se pregăteşte exemplar”, a declarat Mihai Pintilii.

Keşeru - Becali, schimb de replici în ultimele zile

Gigi Becali a încercat să scape în această iarnă de Claudiu Keşeru, însă fostul internaţional român nu avea cum să se transfere la o altă echipă, deoarece a jucat deja pentru două cluburi în acest sezon: Ludogoreţ şi FCSB.

Keşeru a fost astfel nevoit să continue până în vară la FCSB, dar Gigi Becali i-a transmis că nu va fi prima opţiune pentru postul de atacant şi trebuie să înveţe să fie rezervă.

După meciul cu FC U Craiova, încheiat 2-2, Claudiu Keşeru a avut o primă izbucnire şi a lăsat de înţeles că situaţia pe care o are la FCSB îl nemulţumeşte: ”Aş avea multe de spus, dar prefer să tac, cică tăcerea e de aur”, a spus atunci Keşeru.

Acea afirmaţie l-a enervat pe Gigi Becali, care l-a sunat pe Keşeru pentru a-i cere explicaţii:

”Ce să dezvăluie Keşeru? L-am bătut? L-am jignit? Nu-mi aduc aminte să-l fi înjurat, nu cred că i-am furat ceva. Ce declaraţii la final? L-am sunat să-l întreb de tăcere, că el a zis că e tăcerea de aur”, a spus patronul FCSB.

Afla mai multe despre: pintilii 

viewscnt
Articole similare