Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali bagă mai puţini bani la FCSB, dar investeşte masiv în altă parte. Unde a transferat zilele trecute o sumă uriaşă. FOTO

Becali bagă mai puţini bani la FCSB, dar investeşte masiv în altă parte. Unde a transferat zilele trecute o sumă uriaşă. FOTOgalerie foto

Diverse

Comentarii

Gigi Becali a transferat zilele trecute nu mai puţin de 450.000 de euro în străinătate.

Patronul FCSB a declarat în mai multe rânduri că nu mai este dispus să irosească banii familiei în fotbal. În schimb, este tot mai preocupat latura sa spirituală.

Motivul pentru care Gigi Becali a transferat o sumă uriaşă în străinătate

În ultima vreme, Gigi Becali şi-a concentrat tot mai mult atenţia pe credinţa sa şi a încercat să lase fotbalul în plan secund.

Patronul FCSB a cheltuit sume imense pe lăcaşuri de cult din România şi a construit sau a modernizat mai multe biserici şi mănăstiri.

Cu o avere estimată la aproximativ 300 de milioane de euro, Gigi Becali cheltuie sume tot mai consistente în acest scop.

Zilele trecute, Gigi Becali a transferat nu mai puţin de 450.000 de euro în străinătate. Banii au mers în 4 ţări din Africa: Uganda, Congo, Rwanda şi Burundi:

”Eu în ultimul timp am început să mă gândesc în fiecare zi la moarte. Ce să fac cu palatele astea, ce fac cu ele? E bogăţie, au... dar dacă ajung în coşciug, de ce să fur, să fac păcate? Toate trec.

Săptămâna asta am dat 200.000 (n.r. euro) în Uganda, 150.000 în Congo, 100.000 în Rwanda şi Burundi. Fac biserici ortodoxe acolo. Fac acolo misiune creştină”, a dezvăluit Gigi Becali la Trinitas TV.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

În ultimii 2 ani, Gigi Becali şi-a asumat rolul de misionar în cele 4 ţări din Africa. Patronul FCSB a trimis câteva milioane de euro pentru a construi mănăstiri ortodoxe, dar şi pentru a ajuta comunităţile locale.

Gigi Becali vrea astfel să răspândească religia creştin-ortodoxă în cele 4 ţări şi are tot mai mult succes. Pe lângă lăcaşuri de cult, patronul FCSB a construit şi un orfelinat în Uganda:

”Eu am în Uganda sute de copii, le dau de mâncare. Am construit acolo o mănăstire. Le dau mâncare la copii, sunt câteva sute! Fac misiune acolo”, a spus Gigi Becali, într-un interviu acordat la finalul anului 2020.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare