Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Încă o plecare de la CFR! A semnat deja cu altă echipă: "Nu s-au înţeles". OFICIAL

ALERTĂ | Încă o plecare de la CFR! A semnat deja cu altă echipă: "Nu s-au înţeles". OFICIALgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a despărţit de Răzvan Andronic (22 de ani), fotbalist adus de la FC Botoşani ca o mare speranţă. Jucătorul trebuia să ajungă la Steaua, în Liga 2, dar nu s-a mai înţeles cu "militarii" la contract, iar un alt club a profitat. FC Braşov a anunţat oficial transferul lui Răzvan Andronic.

"Nu s-au înţeles la contract!". A plecat de la CFR Cluj. OFICIAL | Unde s-a transferat jucătorul din Gruia

Răzvan Andronic a fost transferat de CFR Cluj de la FC Botoşani în februarie 2020, însă după doar doi ani a plecat de la echipa campioană a României. Adus o eticheta de jucător de viitor, la doar 20 de ani, Andronic nu a reuşit să se impună şi a sfârşit prin a fi împrumutat.

La CFR Cluj, Răzvan Andronic a strâns doar nouă meciuri sub comanda lui Dan Petrescu, care l-a trimis apoi la Academica Clinceni, unde a jucat mai mult pentru că îndeplinea cerinţele regulii U21 impusă de Federaţia Română de Fotbal. La Clinceni a strâns 22 de meciuri în sezonul trecut, iar în perioada de mercato care tocmai s-a încheiat a fos la un pas să semneze cu Steaua.

CFR Cluj riscă să piardă trei jucători importanţi liberi de contract. Omrani, Cestor şi Susic îşi termină contractele în vară.

"Militarii" l-au vrut şi chiar l-au prezentat oficial, dar în cele din urmă acesta nu s-a mai înţeles cu Steaua. Atunci, un alt club a intrat pe fir şi l-a transferat. Este vorba despre FC Braşov. Gruparea din Liga 2 a anunţat oficial transferul lui Răzvan Andronic, lăsat liber de contract de CFR Cluj.

Ioan Mărginean, preşedintele FC Braşov, a vorbit despre transferul lui Răzvan Andronic sub Tâmpa.”Andronic nu s-a înţeles cu Steaua la contract şi vine la noi. Eu am o relaţie corectă cu Neluţu Varga. Mi-a permis să îl transferăm definitiv pe Răzvan Andronic, în coproprietate”, a spus Mărginean la Metropola TV.

La FC Braşov, Răzvan Andronic a semnat până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon, în cazul în care va convinge.

  • 50.000 de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Andronic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: razvan andronictransferfc brasovcfr cluj 

viewscnt
Articole similare