Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de neînţeles făcută de Petrescu cu UTA! La 0-0, Bordeianu i-a luat locul lui Neguţ, dar a fost înlocuit de Buş 20 de minute mai târziu. Explicaţia ”Bursucului”

Schimbare de neînţeles făcută de Petrescu cu UTA! La 0-0, Bordeianu i-a luat locul lui Neguţ, dar a fost înlocuit de Buş 20 de minute mai târziu. Explicaţia ”Bursucului”

CFR Cluj

Comentarii

După ce nu însumase nicio remiză în primele 21 de etape, CFR Cluj a obţinut patru remize din ultimele patru runde.

După 21 de etape ale Ligii 1, bilanţul CFR-ului arăta 19 victorii şi două înfrângeri. Acum, dup 25 de runde, clujenii au adăugat patru remize la ”coloana” lor, toate în favoarea rivalei FCSB.

UTA a făcut vizita în Gruia, marţi, şi a reuşit să obţină o remiză împotriva campioanei, în urma unui meci în care ambele echipe s-au întrecut în ratări.

O fază inexplicabilă a avut loc în minutul 60. Scorul era 0-0, iar CFR avea nevoie să împingă dacă voia să obţină toate punctele.

Petrescu l-a înlocuit pe Neguţ, unul dintre cei mai buni jucători de atac ai CFR-ului la partida cu UTA, cu Mihai Bordeianu, închizător.

20 de minute mai târziu, Bordeianu a ieşit, iar locul său a fost luat de atacantul Sergiu Buş.

În urma meciului, ”Bursucul” şi-a cerut scuze faţă de Bordeianu şi a afirmat că echipa trebuia să forţeze, dar nu a explicat de ce l-am aruncat pe teren în primul rând pe închizător.

Schimbare de neînţeles făcută de Petrescu cu UTA

Măcar nu am mai fost egalaţi în ultimul minut, ăsta e singurul lucru pozitiv. Singurul lucru poziitiv, de fapt două, ca nu am mai luat gol şi că nu mai fost egalaţi.

Acum dacă ratezi cu poarta goală, eu nu pot să cert un jucător, indiferent de nume, acum s-a întâmplat să fie cel mai bun jucător al nostru Deac.

I-am zis dacă ratezi cu poarta goală... eu nu zic, dacă nu alergi şi nu te baţi zic. Şi Bordeianu săracul a încercat, a vrut şi mi-a părut rău că l-am schimbat, dar i-am zis, a trebuit să risc, să bag doi atacanţi şi să încercăm să câştigăm.

Nici Botoşani, nici FCSB nu au jucat aici aşa bine şi şi-au dorit mult victoria, au arătat bine în apărare. Dacă erau patru de 0-0, ziceam <<bă echipa e bine, nu ia goluri>>.

Ştiţi că după 0-0 eu nu sunt supărat, dar din cauză că sunt trei (n.r. patru) la rând e puţină tristeţe.

Îmi pare rău pentru Neguţ, ar fi avut un debut ca titular cu gol, a avut două ocazii rarisime, dar ce să îi reproşezi la baiat? A dat ce a avut mai bun”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare