Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Prepeliţă, ”pe făraş” la FC Argeş! Primarul i-a cerut demisia. Răspunsul tăios al antrenorului: ”Ce vrea, să ia campionatul?”

Andrei Prepeliţă, ”pe făraş” la FC Argeş! Primarul i-a cerut demisia. Răspunsul tăios al antrenorului: ”Ce vrea, să ia campionatul?”

FC Argeș

Comentarii

După remiza cu Chindia, scor 1-1, Andrei prepeliţă a vorbit despre plecarea de la FC Argeş.

După ce fanii i-au cerut demisia lui Andrei Prepeliţă şi i-au luat la rost pe jucători, şi primarul s-a implicat în războiul de la Piteşti.

Acesta i-a cerut la rândul său demisia lui Prepliţă, dar antrenorul nu are niciun plan să plece de la FC Argeş.

Miercuri, formaţia piteşteană a înregistrat o remiză cu Chindia, în urma căriea Prepeliţă a vorbit despre presiunea de pe umerii săi.

Tânărul antrenor a afirmat că nimeni din conducere nu i-a cerut demisia şi i-a transmis primarului că aşteptările sale nu sunt realiste pentru actuala echipă a lui FC Argeş, care de abia a revenit în Liga 1 în 2020.

Andrei Prepeliţă, ”pe făraş” la FC Argeş

"Atmosfera e foarte bună, aşa a fost mereu, de un an şi trei luni, de când sunt eu aici. Băieţii au caracter şi rezultatele sunt de partea noastră.

Dacă cei din conducere decid altceva, eu nu am nicio problemă. Eu nu am discutat cu nimeni, eu îmi fac treaba profesionist, ca până acum, nu am probleme.

Dacă nimeni nu mi-a spus nimic... ce aşteaptă (n.r. primarul)? Antrenor principal am fost şi voi fi.Eu nu cred că am decis să urmez calea unui om care a ales altceva (n.r. Mihai Ianovschi, care a demisionat).

Nu e greu, e normal, e fotbal, am lucrat la echipe care au suporteri, presiune, deci nu am probleme.

Eu încerc să fac lucrurile cum ştiu şi cred că le fac bine, echipa e aproape de play-off şi ne dorim această performanţă pentru Piteşti, plus că suntem şi în Cupa României, deci nu cred că rezultatele sunt împotriva mea.

Dacă punem în balanţă cum am luat echipa şi cum sutem acum... dacă ar veni noul antrenor, ce i s-ar cere? Campionatul sau ce?

Am văzut declaraţia domnului primar, dar nu o comentez, rar ţin legătura cu el, dar nu mi-a zis nimic", a spus Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: andrei prepliţă 

viewscnt
Articole similare