Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Flavius Stoican, deznădăjduit înaintea duelului cu Universitatea Craiova: ”Dacă vom reuşi să câştigăm, va fi o surpriză. Avem o temere”

VIDEO | Flavius Stoican, deznădăjduit înaintea duelului cu Universitatea Craiova: ”Dacă vom reuşi să câştigăm, va fi o surpriză. Avem o temere”
Comentarii

Flavius Stoican a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă înaintea duelului cu Universitatea Craiova.

Dinamo se pregăteşte pentru un duel, acasă, cu Universitatea Craiova, o nouă posibilă umilinţă pentru ”câini”, după ce au pierdut 4-0 în tur cu oltenii.

Flavius Stoican a recunoscut că ar fi o srupriză dacă echipa sa se impune, dar continuă să fie ferm convins că Dinamo nu va retrograda.

Antrenorul din Ştefan cel Mare a oferit şi ultimele detalii despre problemele din lot, în urma meciului de luni, de la Botoşani.

Flavius Stoican, deznădăjduit înaintea duelului cu Universitatea Craiova

Dacă vom reuşi să câştigăm, va fi o surpriză. Încercăm să facem acest lucru, chiar dacă starea de spirit nu e la cotele pe care eu mi le doresc. Important e să nu cedăm.

Întâlnim o echipă bună, o echipă care se bate la primele locuri, dar nu trebuie să dezarmăm. Avem o temere, pentru că luăm nişte goluri antologice.

Să fim mult mai atenţi, să nu mai fim superficiali, pentru că în general oamenii din fotbal spun despre echipele lor că oferă cadouri adversarilor.

Ieri am venit de la Botoşani, azi avem ceva probleme şi mă refer la cei doi jucători suspendaţi, Patriche şi Ivanovski.

Apoi avem o problemă, îmi puneam mari speranţe în Desire (n.r. Azankpo), din discuţii este incert. Mă bucur că revine Rauţă, Tomozei e accidentat.

Preşedintele Mureşan îşi doreşte foarte mult, să ieşim din situaţia asta. Clar nu are un sentiment frumos are momentul lui de tristeţe, fiindcă a făcut tot ce a putut omeneşte pentru a salva această echipă.

Noi vrem să câştigăm toate meciurile, asta e dorinţa mea şi a jucătorilor, pentru că diferenţa de valoare a echipei nu e atât de mare.

Spun că cred şi sper că vom reuşi, fiindcă văd dorinţa jucătorilor de a încerca, de a reuşi, de a se bate, nu-i văd indolenţi.

Nu, şi chiar cred când spun chestia asta, nu ne-am gândit la retrogradare. Dar cât voi fi aici, voi face tot ce îmi stă în putinţă.

Oricine va fi antrenor, această echipă nu va retrograda”, a declarat Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare