Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţeapă monumentală luată de CFR! Un milion de euro pentru un jucător care ”nu face trei sprinturi” | EXCLUSIV

Ţeapă monumentală luată de CFR! Un milion de euro pentru un jucător care ”nu face trei sprinturi” | EXCLUSIVgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Invitaţi în studioul Telekom Sport, Andrei Vochin şi MM Stoica au discutat despre Alex Ioniţă.

Crescut de Rapid, Alex Ioniţă a fost achiziţionat de Astra în 2014, în schimbul sumei de 600.000 de euro.

Fotbalistul cu o apariţie pentru echipa naţională a impresionat la Giurgiu şi a reuşit să câştige campionatul, Cupa şi Supercupa alături de ”astrali”.

Astfel, în ianuarie 2018, CFR a luat decizia de a îl achizţiona pe Alex Ioniţă, în schimul sumei de un milion de euro, dându-i un salariu imens, dar şi bonus la semnătură.

După doar un an şi jumătate la club, mijlocaşul a fost împrumutat la Universitatea Craiova, iar apoi înapoi la Astra.

La fosta sa formaţie, mijlocaşul a fost acuzat de dopaj şi a fost suspendat un an, dar a putut reveni pe teren în toamna lui 2021, când deja ajunsese înapoi la Rapid.

40 de partide a însumat fotbalistul în perioada petrecută la CFR, club de care a aparţinut trei ani şi jumătate.

Ţeapă monumentală luată de CFR

Practic, pe Nelu Varga l-a costat 25.000 de euro fiecare apariţie făcută de Ioniţă, dacă împărţim meciurile sale doar la suma de transfer, nu şi la salariile şi bonusurile încasate.

Nici la Rapid nu îi merge prea bine lui Ioniţă. Introdus de Mihai Iosif în a doua repriză a meciului cu Voluntari, fotbalistul a fost schimbat după 30 de minute.

Iosif a afirmat că fotbalistul a fost înlocuit pentru a nu se accidenta, însă Andrei Vochin nu a crezut spusele tehnicianului giuleştean.

Nu are nicio legatura cu realitatea explicaţia lui Iosif. Dacă ţi-e frică să facă vreo ruptură, nu îl bagi. M am uitat la Ioniţă, dar în primul rând nu am înţeles de ce a fost schimbat Sefer.

Nu îşi mai revine, a jucat 30 de minute. M-am uitat la el, îi dau dreptate lui Iosif, nu a făcut trei sprinturi.

Un jucător în situaţia lui, care vine după o perioadă lungă, trebuie să arate ceva, chiar dacă nu are realizări în meci.

Măcar să arăţi că alergi că vrei să te baţi pentru un loc de titular. Nu mi s-a părut că a făcut-o”, a declarat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

Ioniţă a costat în jur de un milion de euro (n.r. când a fost cumărat de CFR de la Astra), şi 200.000 la semnătură, din ce ştim noi. Plus salariul foarte mare”, a adăugat MM Stoica.

Afla mai multe despre: alex ioniţă 

viewscnt
Articole similare