Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o echipă din Liga 1 are întârzieri salariale: ”Cine e cu banii la zi în România?”

Încă o echipă din Liga 1 are întârzieri salariale: ”Cine e cu banii la zi în România?”

Fotbal intern

Comentarii

În urma remizei dintre Chindia şi FC Argeş, Iasmin Latovlevici a dezvăluit că elevii lui Andrei Prepeliţă nu sunt la zi cu salariile.

În Liga 1, nu este complet anormal ca salariile să nu fie plătite la zi, deşi faptul că întârzierile sunt comune nu face mai puţin gravă situaţia.

După dezastrul financiar de la Dinamo din ultima stagiune, care s-a mai reparat după intrarea în insolvenţă, Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni au devenit echipele care îşi plăteau cu greu jucătorii.

Acum, Iasmin Latovlevici a dezvăluit că nici la FC Argeş, o echipă cu pretenţii de play-off, nu sunt la zi salariile, deşi întârzierile nu sunt la fel de mari ca în alte părţi.

O lună şi ceva” spune fostul fotbalist de la FCSB că ar fi perioada în care au întârziat salariile, deşi nu a dorit să dea prea multă importanţă acestui subiect.

Încă o echipă din Liga 1 are întârzieri salariale

E un rezultat ok. Am avut un meci destul de greu în deplasare, dar e foarte important că nu am pierdut. Nu a fost ceva spectaculos.

Păi nici nu ai cum să te aştepţi la o oră... bineînţeles că nimeni nu e interesat să să uite la televizor la Chindia cu Piteşti, dar e ora, nu e plăcut să joci la ora asta şi terenul a fost catastrofal, uscat.

Sunt o grămadă de lucruri de pus la punct la echipă. Asta ţine de club, e pur şi simplu doar părerea mea. (n.r. cu banii sunteţi la zi?) Cine e la zi în România?

(n.r. cât e întârzierea?) Nu mai ştiu, o lună şi ceva. Banii au importanţă? Nu au. Vrei să arăţi, să fii cel mai bun pe teren şi după vin toate”, a declarat Iasmin Latovlevici, în urma remizei cu Chindia.

Dezvăluirea lui Latovlevici vine după ce primarul Piteştiului i-a cerut lui Andrei Prepeliţă să îşi dea demisia, deşi FC Argeş nu a avut deloc parte de o stagiune dezastruoasă.

Piteştenii se află în semfinalele Cupei României şi la un punct de play-off, astfel că sezonul încă ar mai putea fi de succes.

Afla mai multe despre: iasmin latovlevici 

viewscnt
Articole similare