Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ai avut un conflict cu Gică Hagi?" Ce răspuns a dat George Ganea după ce a plecat de la Farul

"Ai avut un conflict cu Gică Hagi?" Ce răspuns a dat George Ganea după ce a plecat de la Farul

FC Argeș

Comentarii

George Ganea a debutat, azi, la FC Argeş, echipă la care a fost împrumutat de Farul Constanţa. A fost integralist în meciul cu Chindia, scor 1-1.

"Ai avut un conflict cu Gică Hagi?" Ce răspuns a dat George Ganea

În această ediţie de campionat, fiul lui Ionel Ganea a evoluat la Farul în 14 meciuri şi a marcat 2 goluri. George a început fotbalul în Italia, unde a jucat la grupele de copii şi juniori de la Entella şi de la AS Roma.

Zilele trecute a susprins prin plecarea sa de la Farul la FC Argeş. Ganea a fost întrebat dacă a avut vreun conflict cu Gică Hagi. 

"A fost primul meu meci, abia săptămâna trecută am ieşit din carantină, nu am avut aşa mult timp să mă antrenez. Sunt fericit că am venit la Argeş, îi mulţumesc domnului Hagi că a acceptat ca eu să plec, a fost o alegere a mea, mi-am dorit în primul rând o schimbare.

Aşa mi-am dorit, am zis că am nevoie de o schimbare şi cei de la Argeş au fost primii care m-au dorit. Nu, nu-mi permit să am conflicte cu domnul Hagi, m-a ajutat foarte mult în carieră. Pur şi simplu a fost o alegere pe care am luat-o", a explicat George Ganea.

În 2018 a fost cedat de AS Roma la CFR Cluj, unde a stat jumătate de an. Gică Hagi l-a adus la Constanţa la începutul lui 2019, George îmbrăcând tricoul marinarilor în 80 de partide.

Ganea Jr. are în palmares Cupa şi Supercupa României, trofee câştigate în sezoanele 2018-2019 şi 2019-2020 sub bagheta ”Regelui”.

Afla mai multe despre: gica hagigeorge ganea 

viewscnt
Articole similare