Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal MONSTRU în vestiarul CFR-ului. Jucătorii lui Dan Petrescu sunt revoltaţi, iar Nelu Varga are nevoie de o sumă uriaşă de bani. Situaţia disperată în care a ajuns campioana României

Scandal MONSTRU în vestiarul CFR-ului. Jucătorii lui Dan Petrescu sunt revoltaţi, iar Nelu Varga are nevoie de o sumă uriaşă de bani. Situaţia disperată în care a ajuns campioana României

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a avut parte de un început de an de coşmar. Campioana României n-a câştigat niciun meci oficial din cele patru disputate în Liga I în 2022, iar problemele din vestiar sunt din ce în ce mai serioase.

CFR Cluj traversează o perioadă extrem de dificilă. Campioana României a remizat în toate cele patru meciuri oficiale disputate în acest an în Liga I, iar principala contracandidată în lupta pentru titlu, FCSB, a profitat de situaţie şi a venit la şase puncte în spatele ardelenilor. Deşi Dan Petrescu a acuzat, în nenumărate rânduri, arbitrajul sau a pus rezultatele din 2022 ale CFR-ului pe seama ghinionului, problemele campioanei României sunt mult mai serioase.

Surse din cadrul clubului CFR Cluj au dezvăluit pentru Telekom Sport că jucătorii sunt revoltaţi de situaţia în care se află campioana României. Neplătiţi de trei luni şi cu mari restanţe financiare, fotbaliştii din cadrul lotului ardelenilor sunt cu moralul la pământ, astfel că rezultatele slabe nu sunt deloc întâmplătoare.

Jucătorii lui Dan Petrescu sunt revoltaţi, iar Nelu Varga are nevoie de o sumă uriaşă de bani. Situaţia disperată în care a ajuns campioana României

Marea problemă a lui Nelu Varga este că trebuie să achite toate datoriile până pe 31 martie, când va avea loc procesul de licenţiere pentru următorul sezon al Ligii I. Astfel, pentru ca echipa sa să primească dreptul de a evolua în următoarea stagiune, principalul finanţator al ardelenilor este nevoit să facă rost de 1 milion de euro până la finalul lunii următoare.

Deşi sunt extrem de supăraţi din cauza problemelor finanicare, jucătorii au acceptat să joace în continuare pentru CFR Cluj datorită salariilor uriaşe pe care le au, în speranţa că vor veni cu banii la zi până la finalul sezonului. Spre exemplu, sursele Telekom Sport au dezvăluit că salariile plătite de CFR Cluj au fost, în 2021, cu peste 20% mai mari faţă de media salarială din Liga I.

Principalul motiv al problemelor financiare de la CFR Cluj a fost chiar rezilierea contractelor celor nouă jucători, în această iarnă. Deşi, pe termen lung, îndepărtarea fotbaliştilor cu salarii mari pare a fi o decizie bună, în momentul de faţă, campioana României se confruntă cu probleme uriaşe, după ce a fost nevoită să le achite salariile jucătorilor care au fost daţi afară.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare