Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie şoc a fotbalistul plecat de la Petrolul! A semnat cu o formaţie de abia ”reînviată”, din Liga 4, unde va fi coechipier cu Mihai Costea: ”Mi-a oferit tot”

Decizie şoc a fotbalistul plecat de la Petrolul! A semnat cu o formaţie de abia ”reînviată”, din Liga 4, unde va fi coechipier cu Mihai Costea: ”Mi-a oferit tot”

Petrolul

Comentarii

Simon Măzărache (30 de ani) tocmai s-a despărţit de Petrolul Ploieşti şi a luat o decizie mai mult decât şocantă. Din Superligă, fotbalistul va ”coborî” până la nivel de amatori, în Liga 4, după ce a semnat cu ACS ARO Muscelul Câmpulung.

Cu peste 100 de apariţii în primul eşalon al României, dar numai nouă goluri, Simon Măzărache nu era neapărat unul dintre jucătorii de valoare ai Superligii, dar cu siguranţă putea juca, cel puţin, în Liga 2.

Sosit la Petrolul în vara lui 2021, jucătorul ajuns la 30 de ani a pus umărul la revenirea echipei în prima divizie, petrecând încă jumătate de sezon la Ploieşti înainte de a părăsi formaţia.

Decizia luată de Măzărache pare, iniţial, cu adevărat şocantă: din Superligă, atacantul şi-a dat acordul să ”coboare” până la amatori, în Liga 4, semnând cu ACS ARO Muscelul Câmpulung.

”Această echipă mi-a oferit totul”

Doar că, de fapt, alegerea lui Simon Măzărache este una care trebuie nu doar respectată, ci şi apreciată. Jucătorul a dorit să revină la formaţia pe care o reprezenta ca junior, pentru a încerca să readucă speranţă pentru sportul din zonă.

Fostul jucător al Petrolului aştepta oportunitatea de a reveni în zona în care s-a născut, fiind originar din judeţul Argeş, specific din Schitu Goleşti, iar acest proiect i s-a părut cea mai bună şansă.

Simon Măzărache şi-a explicat raţionamentul într-un interviu şi a recunoscut că se simte de parcă are o oarecare responsabilitate de a ajuta la dezvoltarea fotbalului în zonă.

Decizie şoc a lui Simon Măzărache

Nu a fost foarte greu să mă convingă, pentru că eu oricum voiam să iau decizia asta, să mă reîntorc acasă. Am dat şi un interviu acum trei-patru ani de zile şi am zis că atunci când va fi un proiect în care eu am încredere o să mă întorc. Această echipă mi-a oferit totul.

M-a luat de acasă şi mi-a dat, pur şi simplu, tot ce am acum. De aici am plecat la Craiova şi cred că e datoria mea să mă reîntorc şi să readuc, aşa, nu ştiu, pot să spun speranţa, că o să fie iar fotbalul care a fost odată la Câmpulung”, a declarat Simon Măzărache, pentru Muscel TV.

ARO Muscelul Câmpulung a fost, iniţial, înfiinţat în 1947 şi şi-a petrecut mai toată existenţa la nivelul ligii a doua şi a treia, înainte de a se desfiinţa.

În septembrie 2022, Inter Câmpulung a dobândit marca şi a devenit ARO Muscelul Câmpulung, având, deocamdată, în plan revenirea în Liga 3.

În aceeaşi lună, clubul a obţinut şi semnătura lui Mihai Costea, fostul jucător al FC U Craiova şi FCSB.

Afla mai multe despre: simon măzărache 

viewscnt
Articole similare