Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa de care s-a despărţit cu ”anumite regrete” Cornel Râpă: ”Nu mi-a fost uşor”. Ce s-a întâmplat | EXCLUSIV

Echipa de care s-a despărţit cu ”anumite regrete” Cornel Râpă: ”Nu mi-a fost uşor”. Ce s-a întâmplat | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Prezent în cantonament în Antalya alături de Cracovia, Cornel Râpă (33 de ani) a acordat un interviu pentru Orange Sport, în care a vorbit despre cariera sa, ajuns aproape de finalul drumului. Fostul jucător de la FCSB a dezvăluit numele echipei de care s-a despărţit cu ”anumite regrete”.

Cornel Râpă tocmai a împlinit 33 de ani şi mai are, realist, doar câteva sezoane în care poate juca la un nivel ridicat, precum cel la care a evoluat pe întreg parcursul carierei sale.

Crescut şi debutat de Oţelul, Râpă a petrecut patru sezoane şi jumătate la Galaţi, fiind parte din echipa care a cucerit titlul miraculos în 2011, înainte de a face pasul la FCSB în ianuarie 2013.

”Nu mi-a fost uşor”

Încă trei campionate au urmat la Bucureşti, dar fotbalistul nu a fost mai niciodată agreat de fani, care îl vedeau drept veriga slabă din defensivă de fiecare dată când juca.

În consecinţă, după trei ani şi jumătate în care s-a ”chinuit” cu fotbalistul pentru care plătise 100.000 de euro, FCSB l-a lăsat pe acesta să plece liber de contract, iar Râpă a ajuns în Polonia.

Jucătorul cu şase apariţii în tricoul echipei naţionale a semnat cu Pogon Szczecin, aventura din Polonia fiind prima în străinătate din carieră pentru fundaşul lateral.

După doi ani la Pogon, Râpă a făcut pasul la Cracovia, unde s-a reinventat ca aripă dreapta, în sistem cu cinci fundaşi, urmând ca în vară să se împlinească şapte ani de când se află în Polonia.

Echipa de care s-a despărţit cu ”anumite regrete” Cornel Râpă

Într-un interviu cu Orange Sport, Cornel Râpă a dezvăluit că i-a fost greu în momentul sosirii la Pogon, dar că apoi a ajuns să regrete despărţirea, întrucât i s-a părut că pleacă prea repede de la Szczecin

Prima oară, la Pogon, nu mi-a fost uşor, pentru că nu aveam niciun român, era prima oară când ieşeam din ţară. Limba era total necunoscută, engleza... când vorbeşti doar română acasă, nu vorbeam foarte bine.

Apoi am învăţat., am fost la ore extra de poloneză, că la Pogon ne punea obligatoriu să vorbim în poloneză, dar a fost ok şi m-am adaptat repede, doi ani de zile au trecut... şi chiar am avut anumite regrete că am plecat repede de acolo”, a declarat Cornel Râpă, pentru Orange Sport.

În acelaşi interviu, Râpă a vorbit şi despre o posibilă revenire în Superligă, la aproape şapte ani de când a plecat de la FCSB.

Afla mai multe despre: cornel râpă 

viewscnt
Articole similare