Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vali Lazăr, pedepsit dur pentru comportamentul său de la meciul cu Dinamo! Ce sancţiuni a primit: ”Nu suntem de acord cu aşa ceva. Ne-a pus într-o situaţie urâtă”

Vali Lazăr, pedepsit dur pentru comportamentul său de la meciul cu Dinamo! Ce sancţiuni a primit: ”Nu suntem de acord cu aşa ceva. Ne-a pus într-o situaţie urâtă”

Fotbal intern

Comentarii

Plecat de la Dinamo la CS Pauleşti, după un conflict cu antrenorul Ovidiu Burcă (42 de ani), Vali Lazăr (33 de ani) s-a comportat execrabil când s-a reîntâlnit cu fosta sa echipă, astfel că a fost sancţionat dur de noua sa echipă.

Plecat cu scandal de la Dinamo, după ce a intrat într-un conflict cu antrenorul Ovidiu Burcă, Vali Lazăr s-a reîntâlnit cu fosta echipă într-un meci amical, care s-a disputat sâmbătă.

Noul jucător al lui CS Pauleşti nu a avut un comportant respectabil însă, ba chiar din contră, ţipând de mai multe ori spre Burcă şi ajungând să arunce două perechi de chiloţi către acesta.

 ”Nu suntem de acord cu aşa ceva. Ne-a pus într-o situaţie urâtă”

Având în vedere că fotbalistul venise cu lenjeria intimă în jambiere, este clar că gestul său a fost unul premeditat, în semn de răzbunare faţă de fostul său antrenor, pe care l-a şi atacat după meci.

Felul în care s-a comportat Lazăr i-a atras critici din toată lumea fotbalului, indiferent cine ar avea dreptate în disputa dintre cei doi, iar nici cei de la CS Pauleşti nu au fost impresionaţi.

Daniel Iancu, directorul sportiv al echipei din Liga 3, a dezvăluit că Vali Lazăr a fost amendat cu trei salarii şi i s-a reziliat contractul de antrenori la juniori.

Iancu a afirmat că clubul se delimitează de comportamentul fotbalistului de 33 de ani şi a dezvăluit că, la următoarea abatere, jucătorul o va părăsi definitiv pe CS Pauleşti.

Vali Lazăr, pedepsit dur pentru comportamentul său de la meciul cu Dinamo

L-am amendat drastic, în prima fază, reţinerea salariului pe trei luni, urmând ca la a doua abatere să-i reziliem contractul. Lazăr are salariu câteva sute de euro.

Ne dezicem în totalitate de gesturile şi declaraţiile pe care le-a făcut. Am vorbit cu el aseară şi i-am explicat destul de clar că am înţeles la ce a vrut să bată apropo, că Burcă nu e bărbat.  

Dar altul poate să înţeleagă că e conotaţie sexuală. Nu suntem de acord cu aşa ceva. E neplăcut pentru noi. Ne-a pus într-o situaţie urâtă. Noi vrem ca lumea să afle de Păuleşti, dar nu în felul acesta.

Lui Vali Lazăr i-am reziliat contractul de antrenor pe care îl avea cu echipa noastră de juniori. N-are ce transmite copiilor prin gestul făcut”, a declarat Daniel Iancu, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: vali lazăr 

viewscnt
Articole similare