Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a însemnat, de fapt, gestul făcut de Omrani după golul din Hermannstadt - FCSB. Atacantul nu a vrut să recunoască la flash-interviu | EXCLUSIV

Ce a însemnat, de fapt, gestul făcut de Omrani după golul din Hermannstadt - FCSB. Atacantul nu a vrut să recunoască la flash-interviu | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Billel Omrani (29 de ani) a reuşit să îi aducă victoria FCSB-ului în primul meci oficial, după ce a marcat unicul gol al partidei cu Hermannstadt. ”Aruncat” în teren în a doua parte a meciului, atacantul a marcat al doilea său gol pentru trupa roş-albastră.

FCSB a debutat cu dreptul în noul an, după ce a reuşit să învingă una dintre cele mai ”încăpăţânate” echipe din Superligă, Hermannstadt, în deplasare, scor 1-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Billel Omrani, care a fost ”aruncat” pe teren în repriza secundă de Mihai Pintilii, reuşind să puncteze la doar şapte minute după ce intrase.

”A fost între mine şi Edjouma”

A fost al doilea gol pentru jucătorul cu o apariţie pentru naţionala Algeriei în tricoul noii sale echipe, iar acesta a făcut un gest îndreptat spre contestatarii săi după ce a punctat.

Billel Omrani a ridicat cinci degete în faţa camerei, explicând apoi că ar avea legătură cu cinci meciuri de Uno pe care le-ar fi câştigat împotriva lui Malcom Edjouma.

Toată lumea ştie de ce am făcut asta. A fost între mine şi Edjouma, avem ceva. Jucam un joc, se numeşte Uno, am câştigat cinci jocuri înainte de meci.

Am jucat între noi şi am câştigat cinci partide, de asta am arătat asta. Apoi am făcut semn spre el”, a fost explicaţia lui Billel Omrani.

Ce a însemnat, de fapt, gestul făcut de Billel Omrani după primul gol la FCSB

Doar că nu asta a vrut, de fapt, să transmită fotbalistul. Sursele Orange Sport au dezvăluit că Omrani făcea referire la cele cinci titluri de campion pe care le-a câştigat în tricoul CFR-ului.

Jucătorul de 29 de ani a fost criticat dur după transferul la FCSB, inclusiv de patronul echipei, iar gestul său a fost menit să amintească de reuşitele din cariera sa.

Deşi este neclar către cine erau îndreptate exact săgeţile lui Billel Omrani, ce este clar este că fotbalistul nu a dorit să recunoască faptul că acesta era mesajul transmis.

Probabil că jucătorul vicecampioanei nu a dorit să stârnească un scandal la club, astfel că s-a chinuit să găsească o altă explicaţie, chiar dacă aceasta nu a fost foarte convingătoare.

Afla mai multe despre: billel omrani 

viewscnt
Articole similare