Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre fotbaliştii daţi afară de Ovidiu Burcă a rupt tăcerea! Acuzaţii scandaloase: ”A fost o discriminare. Ne-a minţit că nu sunt bani, dar erau”

Unul dintre fotbaliştii daţi afară de Ovidiu Burcă a rupt tăcerea! Acuzaţii scandaloase: ”A fost o discriminare. Ne-a minţit că nu sunt bani, dar erau”

Dinamo București

Comentarii

Alin Dudea (25 de ani), unul dintre jucătorii daţi afară de Ovidiu Burcă în această săptămână, a rupt tăcerea în legătură cu plecarea sa de la Dinamo şi a făcut o serie de acuzaţii scandaloase la adresa antrenorului din Ştefan cel Mare.

Scandalul monstru care a izbucnit la Dinamo la începutul acestui săptămâni, după ce jucătorii au refuzat să se antreneze, a luat o nouă întorsătură.

Unul dintre fotbaliştii care au ajuns să fie daţi afară, Alin Dudea a lansat o serie de acuzaţii scandaloase la adresa lui Ovidiu Burcă, cu privire la sinceritatea antrenorului.

Alin Dudea a rupt tăcerea

Conform fostului jucător din Ştefan cel Mare, antrenorul i-ar fi minţit, cu bună-ştiinţă, pe ”câini” în legătură cu banii, spunând că nu ar fi fonduri la club, când tocmai fuseseră virate.

Dudea mai spune că jucătorii lui Dinamo nu plănuiau de fapt să lipsească de la antrenamnte şi că au fost vânduţi de antrenorul lor.

Următoarea zi după viza medicală, Vlad Iacob a venit şi am vorbit despre restanţe. Ne-a promis că vor intra bani, ne-a spus că, până la sfârşitul săptămânii, ne dă un raspuns.

Sâmbăta am avut antrenament la Buftea, iar căpitanul Răzvan Patriche, vocea vestiarului, aşa a fost alegerea grupului, a transmis că vrem să avem un răspuns, că Vlad ne-a promis că o să primim nişte bani şi nu s-a întâmplat acest lucru. Duminică am avut liber. Şi am transmis că luni o să facem ceva.

Mister a venit luni şi ne-a spus să nu vorbim cu nimeni, să nu facem nimic, să nu discutăm cu presa, ne-a spus că nu sunt bani în club şi, dacă află Bucurică (n.r. Elias Bucurică, preşedintele Asociaţiei Peluza Cătălin Hîldan şi liderul galeriei Peluza Cătălin Hîldan), vin suporterii peste noi. 'Vă daţi seama ce o să iasă?'. Fix aşa ne-a transmis!

Da! Elias a venit la Saftica, luni, după ce domnul Burcă a fugit din cantonament. (n.r. cum a fugit?) Uite aşa, s-a supărat şi a plecat! (n.r. şi ce v-a spus Elias?) Ne-a spus că vineri au intrat banii în club. Că a virat sponsorul 888.

După Elias a ajuns şi domnul Vlad Iacob şi ne-a transmis la fel, că banii au intrat vineri seara. Noi am întrebat şi sâmbată, apoi şi luni. Şi am fost minţiţi, ne-au transmis că nu au fost bani în club.

(n.r. spui că, dacă cineva din club v-ar fi zis că o să aveţi acoperită o parte din reatanţă, nu se ajungea în momentul ăsta?) Da! Poate au vrut să facă altceva cu banii ăia? Elias a spus că saptămâna în curs intră banii.  

Elias a promis cu mâna la inimă, ne-a transmis siguranţă. Şi au intrat chiar luni. Noi am spus, luni, că vrem să discutăm, nu că nu ieşim la antrenament dacă nu intră salariile. Mister Burcă, practic, ne-a vândut, a vândut vestiarul când a spus ca nu sunt bani şi, de fapt, erau bani.

A încercat o chestie psihologică si nu i-a ieşit. Apoi a fugit şi s-a întors după două sau trei zile, nu a avut puterea să dea ochii cu niciun jucător dintre cei cinci. Ne-a făcut grevişti? Păi nu ştie ce înseamnă!

Să ne spună Burcă dacă vreun jucător a spus ca nu se antrenează dacă nu intră banii! Nu a existat aşa ceva, am vrut să discutăm cu cineva, pentru că am fost minţiţi. Problema e că nu a avut barbăţie, e un laş.

(n.r. cum au fost zilele în care te-ai antrenat singur?) Ce să spun? A fost greu şi, în acele momente, Emilian Hulubei (n.r. preşedintele AFAN, Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi NonAmatori din România) m-a ajutat foarte mult.

Mister Burcă ne-a fost transmis că, dacă nu plecăm, cheamă suporterii. Ne-a trimis mesajele sale prin Justin, prin administratorul bazei. Mister Burcă ne-a evitat, stătea în camera, nu a avut bărbăţia să se vadă cu noi.

”A fost o discriminare”

La masă ne evita, mânca separat. A vrut să ne dea afară, să cheme suporterii. M-am antrenat pe întuneric în prima zi după ce am fost anunţat că trebuie să reziliez, a doua zi nu m-a lăsat să particip la antrenament. A fost o discriminare!

Asta cu plecatul de la Săftica, cu alungatul nostru, cred că este legată de faptul că el se simte acolo ca acasă. Acolo e casa lui, acolo locuieşte. Îţi povestesc ceva dacă îmi permiţi…

Am avut un coleg care a vrut să vină mai devreme la pregatire, nu-i dau numele, nu am acceptul lui, l-a intrebat pe Justin dacă poate să vină mai devreme, iar Mister Burcă a zis că nu, să nu vină nimeni până pe 8 ianuarie.

Treaba a fost colectivă (n.r. cu greva), nu am spus eu, Dudea, gata, să nu ieşim la antrenament. Dacă spuneam eu, toţi 30 se luau după mine? Aşa se intamplă la fotbal, aşa crede Burcă, că noi am fost capii revoltei! Cât despre partea sportivă, întreb şi eu, de ce nu am reziliat, atunci, în decembrie, înainte de vacanţă?”, a declarat Alin Dudea, pentru Playsport.

Pe lângă Dudea, Ovidiu Burcă i-a mai înlăturat, deocamdată, pe Valentin Buhăescu şi Ştefan Fara de la echipă.

Afla mai multe despre: alin dudea 

viewscnt
Articole similare