Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omrani a explicat gestul pe care l-a făcut după ce a marcat pentru FCSB: ”L-am bătut de 5 ori pe Edjouma!”

Omrani a explicat gestul pe care l-a făcut după ce a marcat pentru FCSB: ”L-am bătut de 5 ori pe Edjouma!”

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia sibiană FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii.

Într-un meci care a început pe o ceaţă foarte deasă, Petrişor Petrescu a trimis balonul în bară, în minutul 53, însă cei care au marcat au fost oaspeţii, prin Bilel Omrani. Acesta a înscris în minutul 75, din pasa lui Florinel Coman, aducând victoria bucureştenilor. La FCSB a debutat în meci oficial şi Deian Sorescu.

La finalul meciului, Omrani a oferit mai multe declaraţii. El a explicat gestul pe care l-a făcut după ce a marcat. Atacantul susţine că a fost vorba de un joc pe care l-a jucat cu Edjouma. 

”L-am bătut de 5 ori pe Edjouma!”

”Sunt foarte fericit că am dat gol, dar cea mai importantă e victoria. A fost un meci complicat, Hermannstadt e o echipă foarte bună. Am vorbit cu Pintilii, mi-a zis că trebuie să intru să fac diferenţa. Am intrat, am dat gol şi sunt foarte fericit pentru echipă, pentru mine.

A fost greu să revin la 100% după 5 luni de pauză, acum am făcut cantonament foarte bun, am alergat foarte mult şi mă simt mai bine. Am demonstrat pe teren şi sper să continui aşa. Pentru mine, cea mai importantă e echipa. Am slăbit, normal. Am pierdut multe kilograme, mă simt mai bine.

Toată lumea ştie. Am jucat un joc cu Edjouma, l-am bătut de 5 ori înainte de meci, de aia am ridicat cinci degete după gol şi am făcut semn spre el”, a declarat Omrani.

Afla mai multe despre: fcsb-omrani-edjouma 

viewscnt
Articole similare