Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Stai jos, eşti în plus! Ai fost la turci?". Ce a păţit Strizu chiar lângă banca de rezerve la Hermannstadt - FCSB. Ce a făcut când a văzut de unde vin strigătele | VIDEO

"Stai jos, eşti în plus! Ai fost la turci?". Ce a păţit Strizu chiar lângă banca de rezerve la Hermannstadt - FCSB. Ce a făcut când a văzut de unde vin strigătele | VIDEO

FCSB

Comentarii

Au fost momente greu de suportat, la Sibiu, pentru Leo Strizu, deţinătorul licenţei Pro de la FCSB. Antrenorul a fost ţinta strigătelor ironice chiar lângă banca de rezerve în timpul meciului cu Hermannstadt, din Superligă.

Leo Strizu, ironizat în timpul meciului Hermannstadt - FCSB: "Au fost la turci?"

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia sibiană FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii. Cei care au marcat au fost oaspeţii, prin Billel Omrani. Acesta a înscris în minutul 75, din pasa lui Florinel Coman, aducând victoria bucureştenilor.

A fost prima victorie a anunlui pentru cuplul Mihai Pintilii - Leo Strizu, dar reacţii despre paravanul FCSB au apărut inclusiv pe stadioane. 

Leo Strizu a fost ironizat chiar în timpul meciului de la Sibiu. O persoană aflată în apropierea băncii de rezerve a FCSB a strigat obsesiv mai multe cuvinte delicate pentru antrenorul FCSB

"Bă, eşti în plus. Du-te pe bancă, bă, penibilule. Eşti în plus, stai pe bancă acolo. Ai fost la turci, ai fost la turci, bă?", s-a auzit din apropierea băncii FCSB-ului, cu referire la faptul că Leo Strizu nu a fost luat în cantonamentul din Antalya, dar şi în privinţa rolului tehnicianului. 

Leo Strizu l-a auzit pe bărbatul care l-a ironizat, s-a întors spre el, l-a fixat cu privirea, dar şi-a urmat drumul şi a continuat să dea indicaţii, fiind singura persoană din staff care poate face acest lucru. 

"Nu îmi găsesc locul. Nu pot să stau doar în vestiar, trebuie să încep să-mi adun gândurile. V-am spus, dacă jucăm cu oricare echipă - bineînţeles, nici cu Farul sau CFR - mie, din campionat, cei mai periculoşi acasă mi se par cei de la Hermannstadt.

M-am plimbat, m-am dus, m-am întors, am intrat în vestiar, am ieşit. Cam aşa fac eu de obicei", a declarat Leo Strizu, la conferinţa de presă de după meciul cu Hermannstadt. 

Chiar dacă nu a făcut deplasarea în Turcia cu FCSB, Leo Strizu a reuşit să-l supere pe Mihai Stoica, după ce a încălcat regulamentul de ordine interioară. 

VIDEO | Leo Strizu, ironizat de o persoană în timpul meciului Hermannstadt - FCSB

Mihai Pintilii i-a dat replica lui Lucian Burchel

Lucian Burchel, directorul Şcolii Federale de Antrenori, plănuieşte să înăsprească regulamentul şi să-i sancţioneze dur pe antrenorii care conduc echipe în fotbalul românesc, fără a avea calificarea necesară. 

Mihai Pintilii, antrenorul care conduce de fapt FCSB, i-a dat replica. "Să mă caute, să trimită şi politia să mă aresteze, n-am nicio problemă, dumnealui ştie că am început cursurile de carnet de antrenor. Da, nu pot să antrenez, aşa, să mă dea afară din ţară sau să mă aresteze, ce pot să fac eu?”, a spus fostul fotbalist al FCSB. 

Afla mai multe despre: leo strizuhermannstat fcsbfcsbmihai pintilii 

viewscnt
Articole similare