Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire surprinzătoare în Superligă? Cine a apărut pe stadion la Hermannstadt - FCSB şi cât de aproape sunt să bată palma | VIDEO

Revenire surprinzătoare în Superligă? Cine a apărut pe stadion la Hermannstadt - FCSB şi cât de aproape sunt să bată palma | VIDEO

FCSB

Comentarii

Apar tot mai multe semnale că o revenire surprinzătoare va avea loc în Superligă. Hermannstadt - FCSB a avut un spectator de lux, iar apariţia sa la meciul de la Sibiu indică o revenire aproape de echipă.

Revine la echipă după ce a asistat la Hermannstadt - FCSB?

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia sibiană FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii. Cei care au marcat au fost oaspeţii, prin Billel Omrani. Acesta a înscris în minutul 75, din pasa lui Florinel Coman, aducând victoria bucureştenilor.

În ciuda unei înfrângeri la startul anului, sibienii au un motiv de bucurie. Hermannstadt e aproape de o victorie la nivel administrativ. 

La primul meci oficial din 2023, pe stadionul din Sibiu şi-a făcut apariţia şi Dani Coman, fostul preşedinte plecat de la Hermannstadt plecat în urmă cu câteva luni, dar care a purtat discuţii cu oficialii sibieni pentru a reveni, 

Orange Sport a dezvăluit din urmă cu câteva săptămâni că Dani Coman negociază cu Hermannstadt termenii revenirii sale în conducere. De când a plecat, clubul şi-a rezolvat dintre problemele financiare şi joacă acasă, la Sibiu, pe o arenă modernă, faţă de meciurile disputate la Mediaş. 

Dacă din punct de vedere sportiv echipa din Sibiu a jucat peste aşteptări şi a emis pretenţii pentru play-off, la un moment dat, clubul a primit o lovitură pe final de an. 

Dacă va reveni, Dani Coman va fi nevoit să rezolve depunctarea suferită de Hermannstadt. După nouă puncte "topite" la comisia FRF, echipa antrenată de Marius Măldărăşanu este pe locul nouă în Superligă, cu 24 de puncte, iar în etapa următoare joacă împotriva Universităţii Craiova, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

De asemenea, Hermannstadt a confirmat că într-o mare măsură Dani Coman revine, întrucât "verbal există o înţelegere". 

Cât timp a fost liber, Dani Coman a fost în discuţii şi cu CFR Cluj, dar mutarea nu s-a realizat. 

Hermannstadt nu va ajunge în situaţia celor de la Gaz Metan sau Academica Clinceni, susţine Măldărăşanu

"Obiectivul nu este salvarea, este menţinerea, parcă sună mai bine. E primul an după promovare. Probleme nu sunt. Trebuie să mai vină nişte bani. Săptămâna viitoare trebuie sa mai intre nişte salarii. Suntem într-o altă situaţie faţă de cele două echipe de anul trecut (n.r. Gaz Metan şi Academica Clinceni)", a spus Marius Măldărăşanu despre situaţia clubului, după Hermannstat - FCSB 0-1, în Superligă. 

VIDEO | Dani Coman, pe stadion la Hermannstadt - FCSB 0-1

Afla mai multe despre: hermannstadt - fcsbfcsbdani comandani coman presedinte hermannstadt 

viewscnt
Articole similare