Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dani Coman a ales: "Există un acord". Cu ce club semnează

BREAKING | Dani Coman a ales: "Există un acord". Cu ce club semnează

Superliga

Comentarii

Dani Coman (43 de ani) revine în Superligă. Se întoarce la Hermannstadt, cu care "există un acord" verbal pentru revenirea la echipa din Sibiu.

Hermannstadt îl va avea din nou ca preşedinte pe Dani Coman. "Robocop" a ales, dintre ofertele pe care le avea, să se întoarcă la echipa din Sibiu. Fostul portar a anunţat că "există un acord" verbal pentru a fi din nou preşedintele echipei din Sibiu.

BREAKING | Dani Coman a ales: "Există un acord". Cu ce club semnează

Plecat de la Hermannstadt în vara anului trecut, Dani Coman a spus "da" revenirii la Sibiu. Deocamdată, "Robocop" n-a semnat contractul cu echipa, dar Claudiu Rotar e încrezător că acesta se va întoarce, un factor important în decizia sa fiind şi noul stadion de la Sibiu.

Dani Coman va fi pe stadion la meciul dintre Hermannstadt şi FCSB, din etapa a 23-a din Superligă.

Claudiu Rotar e convins că "90% înclină către Sibiu" Dani Coman, care a plecat de la echipă în vară după problemele financiare apărute. Tot din cauza datoriilor financiare, Hermannstadt a pierdut nouă puncte în clasamentul din Superligă şi, momentan, a pierdut locul de play-off.

"Momentan, Dani Coman este în Sibiu. O să vină la meci. (Din ce aţi vorbit cu el, către care echipă ar înclina?) Eu zic către Sibiu, 90%. A fost aici. Cred că şi stadionul este un factor important, e o sursă de venit pentru noi. Aici deciziile sunt mai uşor de luat. Nu e ca la CFR Cluj, acolo pretenţiile sunt mai mari. Până nu e semnat, nu e revenit. Verbal există o înţelegere. Suntem doar la stadiul de contracte, acum", a spus Claudiu Rotar, conform as.ro.

În urmă cu câteva zile, Dani Coman anunţase că e aproape să ia o decizie in ceea ce priveşte echipa la care va activa în 2023, după mai multe oferte, inclusiv de la CFR Cluj şi "echipe din Bucureşti".

Dani Coman a fost preşedinte la Astra şi Hermannstadt în cariera pe care a ales când a agăţat ghetele în cui.

Afla mai multe despre: dani coman hermannstadthermannstadt dani comandani coman acord hermannstadtdani coman acorddani coman hermannstadt 

viewscnt
Articole similare