Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O să mă gândesc bine". Dani Coman, căutat de echipe din Bucureşti! Ce oferte are pe masă

"O să mă gândesc bine". Dani Coman, căutat de echipe din Bucureşti! Ce oferte are pe masă

Superliga

Comentarii

Dani Coman (43 de ani), liber de contract după ce a plecat de la Hermannstadt, a fost căutat de CFR Cluj, Hermannstadt şi "echipe din Bucureşti". Fostul preşedinte de la Sibiu a dezvăluit că a avut negocieri pentru revenirea pe un post de conducere la un club din Superligă.

Aşa cum Orange Sport a anunţat în exclusivitate, Dani Coman a fost în discuţii pentru revenirea la Hermannstadt, dar a discutat şi cu alte echipe din Superligă. "Robocop" nu va mai sta mult pe tuşă, urmează să ia o decizie în privinţa viitorului său club.

"O să mă gândesc bine". Dani Coman, căutat de echipe din Bucureşti! Ce oferte are pe masă

Fostul preşedinte de la Astra şi Hermannstadt trebuia să ia o decizie în privinţa noii sale echipe la începutul lui 2023, dar probleme personale l-au împiedicat să facă acest pas. Dani Coman a anunţat că în perioada următoare se va gândi şi va alege.

"Echipe din Bucureşti" l-au căutat pe Dani Coman, CFR Cluj, dar şi Heramnnstadt l-au căutat pe "Robocop", care a dezvăluit că fosta sa echipă din Sibiu i-a rămas în suflet.

E perfect adevărat (n.r. că trebuia să ia o decizie în privinţa echipei cu care va semna, la începutul acestui an), dar imediat după sărbători am avut nişte probleme personale.

Am fost plecat. Abia mâine mă întorc. Şi, de mâine, o să mă gândesc bine în ce direcţie o să merg. E adevărat că am avut discuţii cu CFR-ul, cu Hermannstadt, chiar au dat şi un comunicat, pentru că ei îşi doresc mult să mă întorc. E o echipă care mi-a rămas în suflet, pe care eu împreună cu Radu Neguţ am făcut-o de la A la Z. Deci, nimeni altcineva decât noi doi. Meritul lui Măldă (n.r. Marius Măldărăşanu) şi al staff-ului e că ei au antrenat echipa. Dar săptămâna asta cu siguranţă mă hotărăsc. Repet, din cauza problemelor pe care le-am avut a trebuit să fiu plecat o perioadă. De abia mâine mă întorc”, a declarat Dani Coman, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Dani Coman a spus că, de maţi (n.r. 17 ianuarie), are telefonul deschis pentru discuţii cu orice club îl caută: „Nu ştiu să vă spun (n.r. către care echipă ar înclina), pentru că în perioada aceasta n-am putut vorbi cu nimeni şi nici n-am iniţiat vreo discuţie. Dar, de mâine, o să discut cu toţi care mă caută. Sunt echipe care m-au mai sunat, şi din Bucureşti, şi de pe lângă Bucureşti”, a mai spus Dani Coman.

Afla mai multe despre: dani comanofertesuperligadecizie 

viewscnt
Articole similare