Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman revine. Nici Universitatea Craiova, nici FC Argeş. La ce echipă a ales să meargă: ”Îmi e dragă"

Dani Coman revine. Nici Universitatea Craiova, nici FC Argeş. La ce echipă a ales să meargă: ”Îmi e dragă"

Fotbal intern

Comentarii

Dani Coman (43 de ani) este pregătit să revină în fotbal, dar nu la Universitatea Craiova sau FC Argeş, echipele despre care s- ar fi speculat că l-ar dori. Fostul preşedinte de la FC Hermannstadt a oferit detalii despre reîntoarcerea sa în fotbalul românesc.

Dani Coman este gata de întoarcerea în Superligă. După experienţele avute ca preşedinte la Astra Giurgiu (2015-2021) şi FC Hermannstadt (2021-2022), fostului portar i s-a făcut dor de fotbal şi vrea să revină cu forţe proaspete.

Dani Coman revine. Nici Universitatea Craiova, nici FC Argeş. Unde a ales să meargă: ”Îmi e dragă"

Dani Coman şi-a anunţat revenirea în Superligă, dar nu la Universitatea Craiova, acolo unde ar fi urmat să îi ia locul lui Marian Copilu, deşi a menţionat că se cunoaşte de foarte mult timp cu Mihai Rotaru.

Totodată, nu este vorba nici de FC Argeş, dar nici despre FC Voluntari, alte formaţii despre care s-ar fi scris că ar putea ajunge.

"Dacă mă duc la Craiova? Dacă merg să văd un meci de fotbal, asta nu înseamnă că mă duc să fiu preşedintele clubului sau vânez pe cineva. Să se înţeleagă bine.

Nu am nevoie să merg la un meci ca să mă autopropun, pentru că ce a fost de demonstrat eu am demonstrat în fotbal. Atunci când voi simţi că m-am plictisit, în următoarea zi voi semna. 

Stau de două luni, am fost mai mult timp alături de familie şi asta mă bucură cel mai mult. Dar, de câteva zile, a început să-mi fie dor de fotbal. De emoţiile pe care le simţi înaintea unui meci. Aşa că, în curând, voi merge la o echipă.

Cu Mihai Rotaru mă cunosc de foarte mult timp. În ultima perioadă nu am avut discuţii, asta înseamnă că nu sunt ceea ce trebuie pentru Craiova. Dar voi fi în altă parte. 

E o plăcere să văd Rapidul pe primele locuri ale clasamentului, e o plăcere să merg la meciuri. Îmi era dor de atmosfera din Giuleşti, întotdeauna o să merg cu mare drag, indiferent de echipa la care voi lucra.

Dacă nu e Craiova, nu e nici FC Argeş, pentru că nici Craiova şi nici FC Argeş nu m-au căutat. Dar este altă echipă, care începe cu litera... Nu vă zic, o să vedeţi în curând. Dar e o echipă care îmi e dragă şi acolo voi merge", a declarat Dani Coman, în cadrul unui meci demonstrativ desfăşurat în Bucureşti.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovadani coman 

viewscnt
Articole similare