Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dinamo, doar o amintire. Ce a făcut Sorescu după Hermannstadt - FCSB şi cum a explicat gestul: "Aşa e normal"

FOTO | Dinamo, doar o amintire. Ce a făcut Sorescu după Hermannstadt - FCSB şi cum a explicat gestul: "Aşa e normal"galerie foto

FCSB

Comentarii

Deian Sorescu (25 de ani) s-a acomodat la FCSB, iar la finalul victoriei cu Hermannstadt s-a simţit în largul său atunci când a cântat alături de fanii echipei. De asemenea, el a purtat o eşarfă care reprezintă FCSB.

Deian Sorescu a cântat cu fanii şi a purtat o eşarfă după Hermannstadt - FCSB

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia sibiană FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii. Meciul a însemnat şi debutul într-un meci oficial al lui Deian Sorescu, fotbalist care a făcut trecerea de la Dinamo la FCSB după o escală în Polonia, la Rakow. 

Fotbalistul pentru care Gigi Becali trebuie să plătească un milion de euro pentru a-l cumpăra definitiv a jucat doar în primele 45 de minute şi a fost schimbat de staff, iar decizia a fost comentată de Basarab Panduru. 

În cele din urmă, echipa bucureşteană a luat toate cele trei puncte, iar la final echipa a cântat alături de galeria FCSB prezentă pe stadionul din Sibiu. 

Din grupul de jucători din faţa peluzei nu a lipsit Deian Sorescu. El a fost surprins cu o eşarfă cu însemnele FCSB şi în timp ce se bucură pentru prima sa victorie la noua echipă. 

La final, Sorescu a vorbit şi despre momentul din faţa fanilor. 

"Suporterii m-au chemat acolo, am cântat alături de ei, aşa e normal", a susţinut fostul fotbalist al "câinilor". 

"Bine, mă bucur că am câştigat, asta era cel mai important, ştiam că va fi un meci de luptă. Ne bucurăm că am câştigat şi suntem acolo în luptă. M-am simţit bine, puţin sufocat la început. Toţi sunt bucuroşi că am câştigat. Am fost primit foarte bine, nu mă aşteptăm, cu mulţi am jucat, am fost rivali, colegi la naţională", a mai declarat Deian Sorescu. 

De asemenea, fostul căpitan dinamovist a făcut referire şi la fosta echipă, din "Ştefan cel Mare": "Au fost multe mesaje, îi înţeleg, e normal, ţin cu echipa lor. Pentru mine e normal să-mi fac treaba la echipa unde sunt", a mai spus Sorescu. 

FCSB se află pe poziţia a patra în clasament, cu 39 de puncte, la numai două puncte de podium.

Galerie foto: Deian Sorescu, în faţa galeriei FCSB

 Galerie foto

Afla mai multe despre: deian sorescudeian sorescu hermannstadt fcsbhermannstadt fcsbdeian sorescu dinamo 

viewscnt
Articole similare