Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, discurs manifest după ce Sorescu a fost schimbat la pauză: ”Trebuie să ne comparăm cu Bulgaria. E normal să fie schimbaţi 5 la pauză?” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, discurs manifest după ce Sorescu a fost schimbat la pauză: ”Trebuie să ne comparăm cu Bulgaria. E normal să fie schimbaţi 5 la pauză?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a avut un discurs manifest în momentul în care a fost întrebat despre Sorescu, jucător care a fost schimbat la pa ultimului meci câştigat de FCSB în Superligă

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia sibiană FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii.

Într-un meci care a început pe o ceaţă foarte deasă, Petrişor Petrescu a trimis balonul în bară, în minutul 53, însă cei care au marcat au fost oaspeţii, prin Bilel Omrani. Acesta a înscris în minutul 75, din pasa lui Florinel Coman, aducând victoria bucureştenilor.

La FCSB a debutat în meci oficial şi Deian Sorescu. Totuşi, fotbalistul nu a avut parte de cel mai bun debut. Sorescu a fost schimbat la pauză, după ce nu a reuşit să fie periculos în prima repriză. 

La FCSB este cunoscută situaţia cu schimbările, iar Gigi Becali a recunoscut public că produce modificări în timpul meciului. Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a fost întrebat dacă aşa ceva ar fi normal la o echipă precum Arsenal, moment în care analistul TV a izbucnit şi a avut un discurs manifest. 

”Trebuie să ne comparăm cu Bulgaria. E normal să fie schimnaţi 5 la pauză?”

”Are vreo două centrări când dă mingea în primul adversar. Nu compara Premier League. Noi sunt aici şi facem ce vrem. Trebuie să ne comparăm cu Bulgaria.

E ca la noi. A fost vreodată ca în Anglia la noi, ca să mă uit acum? Se câştigă ca în Anglia? Eu vorbesc de ce e aici. De ce e normal la FCSB. 5 schimbări la pauză e normal la FCSB. Că nu e normal în Anglia, ăia au salariile la zi, e altă situaţie. Ce treabă am eu cu ce e e acolo. Asta nu îmi place, să comparăm noi cu ce e în Anglia. La noi a fost mereu aşa la FCSB.

Când au schimbat 5 jucători, toţi au jucat prost? De ce să mă mir acum că a fost schimbat Sorescu. Mi se pare normal să fie schimbat orice jucător care nu a făcut nu ştiu ce la FCSB. Nu e ceva aparte. Tu îl scoţi pe Creţu pentru că nu centrează bine şi îţi vine şi dă la fel. 

Nu trebuie să vedem dacă e normal la FCSB. La pauză te poţi aştepta să schimbe la pauză. Nu asta e normalitatea? Aici asta e normalitatea, cine e schimbat la pauza. Cum intră jucătorii la pauză? Se uită la ei”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

FCSB a purtat negocieri cu Rakow, iar cele două părţi s-au înţeles asupra sumelor, deşi iniţial mutarea se blocase. 
 
Deşi n-a dorit să ofere niciun ban pentru împrumut, Gigi Becali a plătit 50.000 de euro, iar acum fotbalistul trebuie să-l convingă pentru a fi transferat definitiv. 
 
Gigi Becali susţine că îl va cumpăra definitiv pe Deian Sorescu doar dacă FCSB va câştiga campionatul. 

Afla mai multe despre: fcsb-sorescu-basarab panduru 

viewscnt
Articole similare