Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru şi Vochin, concluzie la unison, la cald: "FCSB, joc mic, victorie uriaşă! Nu mi-a plăcut ce au jucat" | EXCLUSIV

Panduru şi Vochin, concluzie la unison, la cald: "FCSB, joc mic, victorie uriaşă! Nu mi-a plăcut ce au jucat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru şi Andrei Vochin, experţii Orange Sport, au analizat la cald meciul Hermannstadt - FCSB 0-1, decis de un gol marcat de Billel Omrani în minutul 75.

FCSB a câştigat la Sibiu, 1-0 cu Hermannstadt, iar Basarab Panduru şi Andrei Vochin au tras concluza la unison: joc slab, dar o victorie importantă pentru echipa lui Mihai Pintilii!

Panduru şi Vochin, concluzie la unison, la cald: "FCSB, joc mic, victorie uriaşă! Nu mi-a plăcut ce au jucat" | EXCLUSIV

Victoria FCSB nu a convins. Billel Omrani a adus succesul pentru FCSB cu un gol marcat în minutul 75, după o combinaţie în trei cu Octavian Popescu şi Florinel Coman. Imediat după partidă, în direct la Orange Sport, Basarab Panduru şi Andrei Vochin au vorbit despre joc. Cei doi experţi au spus că victoria este una foarte importantă, deşi jocul a fost slab.

"FCSB câştigă un meci greu, foarte important pentru ei. Nu mi-a plăcut cum au jucat, dar trebuie să ţinem cont de condiţii, vin din vacanţă. Întâlnesc o echipă incomodă. Cu toată astea, cel mai important lucru e victoria. Mie mi se pare o mare victorie în această seară", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

"La un joc mic, a venit o victorie uriaşă pentru FCSB. Au avantajul băncii de rezerve, Omrani l-a marcat, Coman a oferit pasa de gol. FCSB are o serie de individualităţi care pot schimba soarta meciului în orice moment. Hermannstadt mi s-a părut mai echipă", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Hermannstadt - FCSB 0-1, în Superligă

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia sibiană FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii.

Într-un meci care a început pe o ceaţă foarte deasă, Petrişor Petrescu a trimis balonul în bară, în minutul 53, însă cei care au marcat au fost oaspeţii, prin Bilel Omrani. Acesta a înscris în minutul 75, din pasa lui Florinel Coman, aducând victoria bucureştenilor.

La FCSB a debutat în meci oficial şi Deian Sorescu. FCSB se află pe poziţia a patra în clasament, cu 39 de puncte, la numai două puncte de podium.

HERMANNSTADT: Letica - Butean, Bejan, C. Ene, Opruţ - S. Balaure (Bărbuţ 65), Biceanu (Răuţă 76), Sota Mino (babic 83), Oroian (C. Popescu 76) – Buhăcianu (P. Petrescu 46), D. Paraschiv. ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

FCSB: Târnovanu – Sorescu (Creţu 46), Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma (Fl. Coman 58) – Miculescu (Omrani 68), Compagno (Cordea 46), Oct. Popescu (Oaidă 79). ANTRENOR: Mihai Pintilii

Cartonaşe galbene: D. Paraschiv  90+4 / Şut 60, Radunovic 73

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru - George Neacşu, Imre-Laszlo Bucsi – Ionuţ Coza

Arbitri VAR: George Găman - Alexandru Cerei

Observator: Augustus Constantin

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbandrei vochinvictorie 

viewscnt
Articole similare