Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem într-o altă situaţie faţă de Gaz Metan şi Clinceni”. Măldăraşanu, după Hermannstadt - FCSB 0-1: ”Obiectivul nu este salvarea, ci menţinerea”

”Suntem într-o altă situaţie faţă de Gaz Metan şi Clinceni”. Măldăraşanu, după Hermannstadt - FCSB 0-1: ”Obiectivul nu este salvarea, ci menţinerea”

Hermannstadt​

Comentarii

Marius Măldărăşanu (47 de ani) a tras concluziile după eşecul suferit de echipa sa în primul meci din 2023, Hermannstadt fiind învinsă de FCSB în urma unui joc disputat pe ploaie şi ceaţă.

FC Hermannstadt a pierdut la limită, scor 0-1, partida cu FCSB, în etapa 22-a a Superligii şi prima din 2023. Billel Omrani a marcat unicul gol al meciului.

Cea mai mare ocazie a formaţiei sibiene a venit în minutul 53, când Petrişor Petrescu a lovit spectaculos bara porţii celor de la FCSB.

Reacţia lui Măldăraşanu, după Hermannstadt - FCSB 0-1: ”Obiectivul nu este salvarea, ci menţinerea”

La finalul partidei de la Sibiu, Marius Măldărăşanu a comentat prestaţia echipei sale, subliniind că obiectivul este menţinerea în prima ligă.

Totodată, antrenorul formaţiei Hermannstadt a vorbit şi despre problemele financiare de la club.

”Au calitate jucătorii lor. Dacă am fi jucat cu altă echipă, poate ar fi fost mai bine ca ritm de joc.

(n.r. despre depunctare) Am tot discutat. Ca să nu ne mai gândim la asta, am zis că punctele alea sunt ale noastre până la momentul deciziei TAS. Aş vrea să nu mai vorbim despre. Aşteptăm decizia. Dacă va fi una negativă, va fi destul de greu pentru noi.

Obiectivul nu este salvarea, este menţinerea, parcă sună mai bine. E primul an după promovare. Nimic nu e încheiat. Fiecare meci e o finală. Avem alt meci greu etapa viitoare.

Vreau să evit sa mai vorbim despre bani. În momentul în care ajungi în play-off, obiectivul e îndeplinit şi e o reală performanţă.

Probleme nu sunt. Trebuie să mai vină nişte bani. Săptămâna viitoare trebuie sa mai intre nişte salarii. Suntem într-o altă situaţie faţă de cele două echipe de anul trecut (n.r. Gaz Metan şi Academica Clinceni)”, a declarat Măldărăşanu, după meci.

Afla mai multe despre: maldarasanuhermannstadt 

viewscnt
Articole similare