Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pintilii, discurs acid: "Burchel vrea să-şi facă nume pe spatele meu. Asta e, îl ajut şi pe el!". Concluzii despre Hermannstadt - FCSB 0-1

Pintilii, discurs acid: "Burchel vrea să-şi facă nume pe spatele meu. Asta e, îl ajut şi pe el!". Concluzii despre Hermannstadt - FCSB 0-1

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (38 de ani), antrenorul FCSB, a reacţionat dur la adresa lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori de la FRF, după ce a fost reclamat la comisii pentru faptul că a stat pe banca echipei "roş-albastre" deşi nu are carnet de antrenor şi nici licenţă.

Pintilii n-a mai suportat situaţia iscată în jurul numirii sale ca antrenor principal la FCSB, deşi nu are carnet de antrenor şi nici licenţă. Ca urmare a declaraţiilor şi acţiunilor FRF şi ale lui Lucian Burchel, "Pinti" a reacţionat dur.

Pintilii, discurs acid: "Burchel vrea să-şi facă nume pe spatele meu. Asta e, îl ajut şi pe el!". Concluzii despre Hermannstadt - FCSB 0-1

Antrenorul FCSB şi-a început discursul la flash-interviu cu concluziile despre meciul Hermannstadt - FCSB 0-1 şi a a spus că a fost un meci greu, dar abia de acum începe cu adevărat greul. În plus, a motivat schimnbarea lui Deian Soresu şi a atras atenţia că la FCSB nu există răbdare.

"Un meci greu, Sibiu o echipă puternică, ştiam asta. Venim direct din cantonament, mă bucur că am luat cele trei puncte. Meritul e al jucătorilor, doar al lor. Asta înseamnă să ai şi bancă puternică. Ei trebuie să înţeleagă că joacă doar 11, dar important e tot lotul.

Lui Sorescu îi mai trebuie şi puţin de acomodare, cred. A intrat bine Vali Creţu, l-a înlocuit foarte bine.

N-a existat şi nu va exista niciodată. Nimeni nu te aşteaptă, trebuie să înţeleagă. E presiune.

Încă suntem la început, ne bucurăm de cele trei puncte, de acum începe greu", a spus Mihai Pintilii, la Orange Sport.

Apoi, Mihai Pintilii a început un discurs acid în legătură cu situaţia în care se află, fără carnet de antrenor şi licenţă. Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenor, l-a reclamat la Comisia de Disciplină a FRF pe "Pinti" pentru că a stat pe bancă şi a dat indicaţii deşi nu avea dreptul.

"Niciodată. Eu îi las în pace, sunt înscris la şcoala pentru carnetul de antrenori, îmi văd de drumul meu. Cu Burchel o să am discuţii când o să merg la cursuri. N-am prietenie cu el, vorbim doar la cursuri. Dacă el îşi face nume pe numele meu, asta e, îl ajut şi pe el. Doamne ajută, să-mi dea 3 luni de suspendare. Ce să facă, suntem legaţi de scaune? N-am nicio problemă, chiar l-aş ruga să mă suspende cât poate el cel mai mult, ca să fie liniştit. Nu mă simt vânat.

Dacă voia să facă ceva bine, ne ajuta. Am jucat 50 de meciuri pentru echipa naţională, mi-am rupt piciorul pentru echipa naţională. Măcar bun simţ să ai. În rest, nimic altceva", a spus Mihai Pintilii.

Afla mai multe despre: mihai pintiliidiscursreactiefcsblucian burchelfrf 

viewscnt
Articole similare