Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Borussia Monchengladbach - Bayer Leverkusen 2-3. Oaspeţii au avut 3-0, dar puteau scăpa victoria pe final

VIDEO | Borussia Monchengladbach - Bayer Leverkusen 2-3. Oaspeţii au avut 3-0, dar puteau scăpa victoria pe final

Bundesliga

Comentarii

Ziua de duminică a oferit un nou meci cu o desfăşurare nebună a scorului în Bundesliga. În duelul dintre Bayer Leverkusen şi Borussia Monchengladbach s-au marcat cinci goluri, după ce echipa oaspete avea 3-0 până cu zece minute înainte de finalul meciului.

Oaspeţii au avut 3-0, dar puteau scăpa victoria pe final

Bayer Leverkusen a învins-o, în deplasare, pe Borussia Monchengladbach, scor 3-2, după ce a condus cu 3-0 până în minutul 81. Meciul a contat pentru etapa a 16-a din Bundesliga.

Bayer Leverkusen, echipa antrenată de de Xabi Alonso, a condus cu 2-0 la pauză, după două reuşite ale lui Mitchel Bakker (21) şi Amine Adli (43).

În minutul 67, oaspeţii au făcut 3-0 prin golul lui Nadiem Amiri şi meciul părea închis.

Însă un jucător intrat în minutul 56 la Monchengladbach, Lars Stindl, a marcat două goluri pe final de meci, în minutele 82 şi 90, iar partida s-a încheiat cu victoria lui Leverkusen, scor 3-2.

Bayer Leverkusen are 21 de puncte şi se află pe poziţia a 9-a în Bundesliga, în timp ce Borussia Monchengladbach este pe locul 8, cu 22 de puncte.

Tot duminică, în duelul Borussia Dortmund - Augsburg, scor 4-3, Sebastien Haller a revenit pe teren după ce a fost diagnosticat cu cancer testicular.

Afla mai multe despre: bundesligabayer leverkusen 

viewscnt
Articole similare