Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arsenal - Manchester United, duelul golurilor spectaculoase. Rashford şi Saka au făcut deliciul spectatorilor cu execuţii de generic

VIDEO | Arsenal - Manchester United, duelul golurilor spectaculoase. Rashford şi Saka au făcut deliciul spectatorilor cu execuţii de generic

Premier League

Comentarii

Arsenal - Manchester United a fost unul dintre cele mai încinse derby-uri din acest sezon de Premier League, dar a oferit şi execuţii spectaculoase, care i-au lăsat mască pe spectatori. Marcus Rashford şi Bukayo Saka au marcat superb din afara careului

VIDEO | Goluri spectaculoase în Arsenal - Manchester United. Rashford şi Saka au făcut deliciul spectatorilor cu execuţii de generic

S-au încris goluri spectaculoase în Arsenal - Manchester United, care a fost cu adevărat capul de afiş al rundei cu numărul 21 din Premier League.

Unul dintre cele mai disputate dueluri din acest sezon din Premier League a fost un adevărat thriller cu cinci goluri. Toate au fost importante, dar două dintre ele au fost şi spectaculoase.

Marcus Rashford şi Bukayo Saka au fost autorii lor. Ambii au punctat din afara careului, lăsându-i fără reacţie pe portarii adverşi.

Rashford a deschis scorul pe Emirates în minutul 17, cu un şut frumos de la 20 de metri, din zona centrală.

De partea cealaltă, în startul reprizei secunde, Saka i-a adus pe ”tunari” în avantaj cu un gol marcat în minutul 53.

Execuţia ”şeptarului” gazdelor a fost cea mai frumoasă a meciului. Acesta a venit banda dreaptă, a intrat uşor în centru şi a şutat cu stângul în plasa laterală a porţii apărate de De Gea.

Într-un final a fost 3-2 pentru Arsenal. Nketiah egalase la 1 în prima repriză şi tot el a marcat şi golul victoriei pentru ”tunari”, în minutul 90, într-o fază care a solicitat intervenţia VAR, care a validat însă reuşita.

Al doilea gol al lui Manchester United, cel prin care ”diavolii” au egalat la 2, a fost dat de campionul mondial Lisandro Martinez.

Cu aceest succes cu accente dramatice, Arsenal îşi consolidează locul 1 în clasamentul din Premier League, fiind la cinci lungimi în faţa lui Manchester City, care are şi un joc în plus.

 

Afla mai multe despre: arsenal manchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare