Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rashford "dinamitează" Manchester United! A refuzat prelungirea contractului. PSG, ofertă fabuloasă pentru englez

Rashford "dinamitează" Manchester United! A refuzat prelungirea contractului. PSG, ofertă fabuloasă pentru englez

Manchester United

Comentarii

Marcus Rashford (25 de ani) a refuzat oferta de prelungire a contractului oferită de Manchester United. "Diavolii roşii" nu vor să-l piardă gratis pe atacantul englez crescut la club, astfel că s-au prezentat cu o ofertă de reînnoire a înţelegerii.

Manchester United a activat clauza unilaterală care îi permite să-i prelungească automat contractul lui Marcus Rashford până în vara lui 2024. Mişcarea a fost făcută pentru a nu-l pierde gratis în această vară, dar se pare că părţile nu s-au înţeles pentru a semna un contract mai lung.

Rashford "dinamitează" Manchester United! A refuzat prelungirea contractului. PSG, ofertă fabuloasă pentru englez

Reintrat în formă şi devenit unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Manchester United sub comanda lui Erik ten Hag, Marcus Rashford a luat o decizie importantă. Atacantul englez a refuzat, potrivit Daily Mail, prima propunere venită de la şefii clubului pentru prelungirea contractului.

"În ciuda faptului că i-a crescut semnificativ salariul, Rashford a refuzat prima ofertă venită de la Manchester UNited pentru prelungirea contractului", scrie Daily Mail. Potrivit sursei citate, Marcus Rashford vrea să devină unul dintre cei mai plătiţi fotbalişti din lot.

Marcus Rashford a marcat 16 goluri şi a livrat şase pase de gol în 26 de meciuri jucate pentru Manchester United în toate competiţiile sezonului.

PSG, ofertă fabuloasă pentru Marcus Rashford

Situaţia în care se află Marcus Rashford e atent monitorizată de PSG, care i-a şi făcut o ofertă fabuloasă englezului, în condiţiile în care acesta poate veni liber de contract pe Parc des Princes.

AS a anunţat la final de 2022 că PSG i-a pus o ofertă-nebună pe masă lui Marcus Rashford, jucător care poate sosi gratis pe Parc des Princes. Potrivit sursei citate, dacă acceptă să meargă gratis la Paris, Rashsford ar urma să încaseze un salariu de aproximativ 50 de milioane de euro pe sezon şi ar deveni al patrulea cel mai bine plătit jucător din lume.

Afla mai multe despre: marcus rashfordcontractofertamanchester unitedpsg 

viewscnt
Articole similare