Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Antonio Conte după autogolul lui Lloris: "Consider că este unul dintre cei mai buni portari din lume"

Reacţia lui Antonio Conte după autogolul lui Lloris: "Consider că este unul dintre cei mai buni portari din lume"

Premier League

Comentarii

Managerul Antonio Conte l-a apărat pe Hugo Lloris, după ce francezul a marcat în propria poartă la meciul pierdut de Tottenham, scor 0-2, cu Arsenal, în campionatul Angliei.

"Consider că Hugo Lloris este unul dintre cei mai buni portari din lume. Se poate întâmpla uneori să mai faci o greşeală. Cert este că atunci când este o greşeală a portarului, aceasta este mai vizibilă.

Hugo este pentru noi unul dintre jucătorii cu adevărat importanţi pentru vestiar, datorită personalităţii sale şi pentru că vorbim despre un jucător care este unul dintre cei mai buni portari din lume", a declarat Conte.

Arsenal Londra a învins-o, duminică, în deplasare, scor 2-0, pe Tottenham Hotspur, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Premier League.

"Tunarii” au rezolvat North London Derby încă din prima repriză. Mai întâi a fost autogolul lui Hugo Lloris, din minutul 14, apoi a venit golul marcat de Martin Odegaard în minutul 36, din pasa lui Bukayo Saka.

Deşi a încheiat meciul cu Richarlison, Son Heung-Min şi Kane pe teren, Tottenham nu a reuşit să revină în joc şi Arsenal a mai făcut un pas către titlul de campioană. Echipa lui Arteta este lider autoritar în Anglia, cu 47 de puncte din 18 meciuri disputate, la 8 puncte de Manchester City, ocupanta locului secund.

Afla mai multe despre: lloris 

viewscnt
Articole similare