Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sebastien Haller, primul meci la Borussia Dortmund după ce a fost diagnosticat cu cancer testicular. Ivorianul, apariţie într-un meci cu şapte goluri în Bundesliga

Sebastien Haller, primul meci la Borussia Dortmund după ce a fost diagnosticat cu cancer testicular. Ivorianul, apariţie într-un meci cu şapte goluri în Bundesliga

Borussia Dortmund

Comentarii

Sebastien Haller (28 de ani) a revenit pe teren la Borussia Dortmund într-un meci din Bundesliga după ce a fost diagnosticat cu cancer la testicule.

Sebastien Haller, primul meci la Borussia Dortmund după ce a avut cancer. Ivorianul, apariţie într-un meci din Bundesliga

Sebastien Haller a fost adus de la Ajax, ca înlocuitor al lui Erling Haaland. Nemţii au plătit 35 de milioane de euro pe el.

Cu toate acestea, Haller a fost diagonsticat în luna iulie cu cancer testicular. După o perioadă în care a primit tratamentul necesar pentru învingerea boloo, atacantul s-a întors la începutul lui 2023 la antrenamentele lui Dortmund.

Acesta a bifat chiar câteva minute în meciuri amicale, iar contra lui Basel a jucat 30 de minute şi a dat un hat-trick.

Iar revenirea sa în programul normal al echipei a continuat şi cu primul meci oficial pentru Borussia Dortmund după perioada de inactivitate.

În partida cu Augsburg, în prima etapă din Bundesliga în 2023, Haller a intrat pe teren în minutul 62, în locul lui Moukoko, şi a bifat 30 de minute ale unui meci spectaculos de-a dreptul.

 

 

Thriller cu şapte goluri în Bundesliga

Borussia Dortmund a învins-o pe Augsburg, scor 4-3, după ce a condus de trei ori şi tot de atâtea ori a fost egalată.

Pe Stadionul Signal Iduna Park, Jude Bellingham a deschis scorul pentru Borussia în minutul 29. Oaspeţii au egalat în minutul 40, când Arne Maier a înscris un gol superb.

Foarte repede gazdele au preluat din nou conducerea, prin reuşita lui Nico Schlotterbeck, din minutul 42. La pauză s-a intrat însă cu scor egal pe tabelă, după golul lui Ermedin Demirovic.

Era minutul 45 şi, timp de o jumătate de oră, s-a jucat pe contre. A fost nevoie de golul unui puşti de 18 ani, englezul Jamie Bynoe-Gittens, pentru ca Borussia să revină în avantaj.

Bynoe-Gittens a intrat în minutul 70 şi a marcat cinci minute mai târziu. Egalarea a venit în minutul 77, de la croatul David Ćolina, abia intrat pe teren.

Dar bucuria oaspeţilor nu a durat mult deoarece o altă rezervă a Borussiei, Giovanni Reyna  a marcat al patrulea gol al galben-negrilor şi a stabilit scorul final în minutul 78.

A fost golul care a asigurat trei puncte importante Borussiei în clasamentul din Bundesliga, acolo unde ocupă locul şase, cu 28 de puncte, în 16 meciuri, în vreme ce Augsburg a rămas cu 15 puncte, pe locul 15.

Afla mai multe despre: hallerbundesligaborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare