Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenirea fabuloasă pentru Haller. Fotbalistul lui Dortmund a marcat un hattrick, la doar şase luni după ce a fost diagnosticat cu cancer

Revenirea fabuloasă pentru Haller. Fotbalistul lui Dortmund a marcat un hattrick, la doar şase luni după ce a fost diagnosticat cu cancer

Bundesliga

Comentarii

Sebastian Haller a înscris primele goluri în tricoul Borussiei Dortmund.

Ivorianul a fost adus de la Ajax, ca înlocuitor al lui Erling Haaland. Cu toate acestea, Haller a fost diagonstic în luna iulie cu cancer testicular. 

După această perioadă, în care a primit tratamentul necesar pentru învingerea bolii, Haller s-a întors la antrenamentele lui Dortmund.

Atancantul a intrat în minutul 61, în meciul contra lui FC Basel, şi a marcat trei goluri în doar şapte minute. BVB a câştigat partda la scor de tenis, 6-0.

”Când ai această boală, nu ştii cum arată viitorul”

”Mă simt foarte bine. Au fost şase luni foarte grele pentru mine. Este o bucurie că m-am întors alături de colegi. Pentru mine, a fost doar o problemă de timp până când aş fi revenit pe teren.

Când ai această boală, nu ştii cum arată viitorul. Modul, în care corpul meu reacţionează la antrenamente, este foarte bine monitorizat. Abia aştept să joc în faţa Zidului Galben”, a declarat Haller pentru site-ul oficial al clubului.

Haller a fost cumpărat de Borussia Dortmund de la Ajax, în schimbul sumei de 35 de milioane de euro.

 

 

Afla mai multe despre: haller 

viewscnt
Articole similare