Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Problema cu care s-a confruntat Florin Lovin la Şcoala de Antrenori: ”Am rămas perplex”

EXCLUSIV | Problema cu care s-a confruntat Florin Lovin la Şcoala de Antrenori: ”Am rămas perplex”

Fotbal intern

Comentarii

Discuţia despre faptul că există mai mulţi antrenori fără licenţă Pro, dar care antrenează "de facto", a luat amploare în ultima vreme.

EXCLUSIV | Problema cu care s-a confruntat Florin Lovin la şcoala de antrenori: ”Am rămas perplex”  

Discuţia despre faptul că există mai mulţi antrenori fără licenţă Pro, dar care antrenează "de facto", a luat amploare în ultima vreme.

Lucian Burchel, directorul Şcolii Federale de Antrenori, a recunoscut că există discuţii pentru modificarea ”Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice” (ROAF) din România, astfel încât antrenorii care nu deţin licenţa PRO să fie aspru sancţionaţi dacă vor oferi indicaţii tactice de pe margine în timpul partidelor.

Florin Lovin este de acord cu decizia lui Burchel şi sare în apărarea antrenorilor care au făcut şcoală pentru a obţine licenţa PRO. 

De asemenea, Lovin a povestit despre un episod pe vremea când a încercat el să obţină carnetul de antrenor. ”Lucrurile erau neclare încă de atunci”, a răbufnit Lovin, în direct, la Orange Sport. 

”Eu, de exemplu, am făcut Facultatea de Sport, 5 ani. Acum, vorbim de carnetul de antrenor care îţi trebuie. Dar nici atunci când am făcut eu lucrurile nu erau clare! De ce zic asta? Când am făcut eu demersurile, mi s-a zis că trebuia sa fac şcoala de antrenor la Ghermănescu, un curs de 2 ani de zile, pe care l-am făcut, m-am conformat, ca să aflu după, când am mers să iau carnetul de antrenor că nu era necesar.

Da, am aflat ulterior. Prima dată mi-au zis că nu se poate până nu fac şcoala asta şi după 2 ani, când am revenit, au zis că nu trebuia sa o fac, că nu era necesar. Am rămas perplex. Şi chiar am mers doi ani, am muncit degeaba practic...”, a declarat Florin Lovin la Orange Sport. 

Şeful Şcolii de Antrenori, Lucian Burchel, nu vrea ca în Liga 1 să mai existe situaţii precum cea de la FCSB, unde Leo Strizu (55 de ani) este antrenor principal doar în acte, iar Mihai Pintilii (38 de ani), care nu deţine licenţă PRO, se ocupă de pregătirea echipei.  Acesta a susţinut că va face toate demersurile necesare pentru ca FCSB să fie transă la răspundere.

Florin Lovin, atac la adresa antrenorilor fără licenţă PRO din Superligă: ”Nu e corect ce se întâmplă” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: florin lovin 

viewscnt
Articole similare