Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trossard a debutat la Arsenal. Belgianul plecat de la Brighton după scandalul cu De Zerbi a jucat primul meci la ”tunari” | VIDEO

Trossard a debutat la Arsenal. Belgianul plecat de la Brighton după scandalul cu De Zerbi a jucat primul meci la ”tunari” | VIDEO

Premier League

Comentarii

Leandro Trossard (28 de ani) a debutat la Arsenal, echipă la care a ajuns după ce a plecat cu scandal de la Brighton, acolo unde intrase într-un conflic cu antrenorul Roberto De Zerbi.

Arsenal a avut câştig de cauză în spectaculosul derby cu Manchester United, scor 3-2. Nketiah, de două ori, şi Saka au marcat pentru ”tunari”, în timp de Rashford şi Lisandro Martinez au punctat pentru ”diavoli”.

Pe lângă accente de dramatism şi goluri spectaculoase, disputa de pe Emirates a mai oferit ceva, anume debutul lui Leandro Trossard pentru echipa lui Mikel Arteta.

Leandro Trossard a debutat la Arsenal. Belgianul a plecat de la Brighton după un scandal cu De Zerbi

Belgianul în vârstă de 28 de ani a pelecat cu scandal de la Brighton. După pauza provocată de Cupa Mondială, acesta intrase într-un conflict cu antrenorul italian al echipei, Roberto De Zerbi, care nu a mai dorit ca jucătorul să mai facă parte din planurile sale pentru a doua parte a sezonului.

Lăsat în afara lotului lui Brighton, Trossard s-a alăturat lui Arsenal, care a plătit circa 25 de milioane de euro pentru fotbalistul intrat în ultimele şase luni de contract cu ”pescăruşii”.

La doar două zile de la anunţul oficial al transferului, Leandro Trossard a debutat pentru noua sa echipă. A intrat în minutul 82 al duelului cu Manchester United, atunci când l-a înlocuit pe brazilianul Martinelli.

Prima sa aparaţie în tricoul ”tunarilor” a fost una de bun augur. Internaţionalul belgian a contribuit la faza golului victoriei marcat de Nketiah în minutul 90.

Trossard a impresionat încă de la prima sa apariţie pentru Arsenal, iar fanii ”tunarilor” au fost bucuroşi că Mikel Arteta s-a ales până la urmă cu belgianul şi nu cu ucraineanul Mudryk, ajuns la rivalii de la Chelsea.

Afla mai multe despre: arsenalpremier leaguede zerbi 

viewscnt
Articole similare