Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tehnicianul din Premier League pe care pariază Basarab Panduru: ”Va ajunge unul dintre cei mai mari antrenori!” | EXCLUSIV

Tehnicianul din Premier League pe care pariază Basarab Panduru: ”Va ajunge unul dintre cei mai mari antrenori!” | EXCLUSIV

Premier League

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit la Orange Sport înainte de marele meci din Premier League dintre Arsenal şi Manchester United.

Arsenal primeşte vizita lui Manchester United, într+un meci din etapa cu numărul 21 din Premier League.

Liderul, Asenal, dă piept cu echipa care i-a administrat singurul eşec din acest sezon de Premier League.

Faptul că ”Tunarii” sunt ldieri autoritari în Anglia, nu este întâmplător, iar victoria clară de săptămâna trecută din derby-ul londonez, cu Tottenham, este confirmarea că echipa lui Mikel Arteta poate câştiga campionatul.

De cealaltă parte, ”Diavolii” au remizat în ultima etapă, scor 1-1 pe terenul lui Crystal Palace, după ce au condus aproape o repriză cu 1-0.

Manchester United este pe locul patru cu 39 de puncte,  opt mai puţine decât Arsenal, iar o victorie împotriva londonezilor i-ar înscrie pe ”Diavoli” cu şanse reale în lupta pentru titlu.

Basarab Panduru consideră că Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, va ajunge unul dintre cei mai mari tehnicieni din lume. El susţine că liderul din Premier League are o disciplină de fier. 

”Va ajunge unul dintre cei mai mari antrenori!” 

”Mi-am dat seama că va ajunge unul dintre cei mai mari antrenori. Am ajuns la concluzia asta după ce am văzut acel documentar cu Arsenal.

El nu are o echipă prea bună. Are Saka, care e la naţională. Linia aia de fund care nu e... dar au disciplină de fier. Ştie când să îi certe. Ştie când să ţipe.

Ştie când să ia măsuri. Ştie ce trebuie să le spună la antrenamente, ştie tot”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: premier league-panduru-arsenal 

viewscnt
Articole similare