Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bundesliga | Thriller la Dortmund. Borussia învinge cu 4-3 pe Augsburg

Bundesliga | Thriller la Dortmund. Borussia învinge cu 4-3 pe Augsburg
Comentarii

Echipa germană Borussia Dortmund a dispus duminică, pe teren propriu, cu 4-3 de formaţia FC Augsburg, într-un meci din etapa a 16-a a Bundesligii. Oaspeţii au reuşit să egaleze de trei ori.

Pe Stadionul Signal Iduna Park, Jude Bellingham a deschis scorul pentru Borussia în minutul 29. Oaspeţii au egalat în minutul 40, când Arne Maier a înscris un gol superb. Foarte repede gazdele au preluat conducerea, prin reuşita lui Nico Schlotterbeck, din minutul 42. La pauză s-a intrat însă cu scor egal pe tabelă, după golul lui Ermedin Demirovic. Era minutul 45 şi, timp de o jumătate de oră, s-a jucat pe contre.

A fost nevoie de golul unui puşti de 18 ani, englezul Jamie Bynoe-Gittens, pentru ca Borussia să revină în avantaj. Bynoe-Gittens a intrat în minutul 70 şi a marcat cinci minute mai târziu. Egalarea a venit în minutul 77, de la croatul David Ćolina, abia intrat pe teren, dar bucuria oaspeţilor nu a durat mult fiindcă o altă rezervă a Borussiei, Giovanni Reyna a stabilit scorul final în minutul 78.

Borussia Dortmund are 28 de puncte şi se află pe locul 6, în vreme ce Augsburg a rămas cu 15 puncte, pe locul 15.

Afla mai multe despre: dortmund 

viewscnt
Articole similare